![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #81 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | herkes bir anda fahrici oldu.soruyorum yönetime teknik heyete sallayan sizlerden kaçı fahrinin hazırlık maçlarını izledi.o bölgede kullanabileceğimiz kendi evlatlarımız varken neden fahriyi istiyonuz.bu kamp dönemiminin en dikkat çeken oyuncularından m.sedef diye biri var elimizde bu adam belkide bu takımın uzun yıllar kaptanlığını yapacak niteliklerde birisi.biraz da kendi yetiştirdiklerimize güvenelim | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #82 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Öyle diyorsunuz, bizde diyoruz, ama o oyuncular hep takas'da kullaniliyor. Adem geçen sene 17 gol atmis, adami verdik gitti! Birazdan Batuhan'i, Necip'i, Emre'yide veririz olur biter isler. Madem o kadar güveniyorlar, neden Ugur'u aliyorlar? Madem Ugur'u alacaktiniz, neden Fahri'yi veriyorsunuz? Bana birileri anlatsin, yoksa çildiracam..
__________________ ''Cehalet insanı çirkinleştirir. Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verilecek cevabım vardır. Lakin, lafa bakarım laf mı diye, adama bakarım adam mı diye'' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #83 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() | Yazık ya olmaz böyle birşeyz
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #84 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Her futbolcu satılabilir, ama önemli olan bunun nasıl yapıldığıdır. Maalesef bizim yönetimimiz (yönetim demek bile içimden gelmiyor) her zamanki gibi davarlığını göstererek haberi bile olmadan Fahri'yi sattı, hatta kendisiyle bir görüşme yapma zahmetine bile girme ihtiyacı görmediler. Kendini bir an için Fahri'nin takım arkadaşlarının yerine koy. Fahri'nin bu şekilde satıldığını duyduktan sonra, yarın sabah seninde aynı şekilde satılabileceğin ihtimali ile rahat uyku uyuyabilir misin? Türkiye'de her futbolcunun hayalidir üç büyüklerden birinde oynamak. Kolay kolay kimse bırakıp gitmek istemez büyük kulüpleri. Eminim Fahri'de bu şekilde gittiği için çok üzgündür. Kovmaktan beter ettiler. Son dönemde yaşadığımız fiyaskolardan sonra (PAF takımı, masaya yumruk vurmalar, Del Bosque davası, Fulya gelirlerinin temliki vs.) Ben artık Beşiktaş kulübünün büyüklüğünden bile emin değilim. Bizi sıradan bir kulüp yaptılar. Sözüne güvenilmez, ne yaptığını bilmeyen, transferden anlamayan, tam bir kaos kulübü haline getirdiler. Kimse bana "Ama geçen sene üçüncü olduk, n'aber?" demesin, statü ayağına UEFA'ya bile ite kaka gidiyoruz. Az daha onu bile beceremeyecektik. Milyonlarca Euro para harcadılar, Beşiktaş gibi asırlık bir kulüpten bir marka yaratamadılar. Yazıklar olsun. Bu yönetim bu kulübün sonu olacak. Buraya yazıyorum. Keşke Ertuğrul Sağlam Kayserispor'da kalsaydı da, biz de onu hep futbolcu olduğu dönemdeki haliyle hatırlasaydık. Beşiktaş gömleği Ertuğrul'a bir kaç beden büyük geldi, içinde yüzüyor. Zaten Ertuğrul benim için geçen sene Fenerbahçe maçı sonrası, Demirören'in evinin önünde süklüm püklüm ve boş boş kameralara bakarken bitmişti. (O maç sonrası ile ilgili yorumlarım bu forumun arşivinde mevcut)
__________________ yalnızlık alır götürür, vay beni yazık bana, eller böyledir hep ayırır karışıp sevdalara | |||
![]() | ![]() |
![]() | #85 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Böyle bir kararı bekliyordum, Uğur'un alınmasından sonra belliydi zaten, ağzıylan kuş tutsa kalamazdı Fahri!..Bakıyorum takımda Cisse, Sivok, Uğur gibi 3 tane ön libero var, bide bunların yanında Serdar K. var, o da oynayabilir ön liberoda, etti 4...Fahri'nin bunların arasından sıyrılıp forma şansı bulması bana göre çok azdı, onun için gitmesine şaşırmadım, ama üzüldüğümü söyleyebilirim, ilklerde Beşiktaş'a yararı olmaz diye düşünüyordum ama hazırlık maçlarında iyi bir görüntü çizmişti, sanki bir şeyler yapabilir diyordum bu sene, en azından öyle bir çabası vardı, demekki takımda kalması için yetmemiş, öyle uygun görmüşler...Bu arada Konya'da iyi para vermiş, ona da şaşırdım... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #86 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Alıntı:
Hocam yazin super imzami atarim | |||
![]() | ![]() |
![]() | #87 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
bunu anlamazlar abi.boşuna uğraşma. demirören manyağı olmuş çıkmışlar. bu adamla başarının hayal olacağından haberleri yok.
__________________ tek AŞK beşiktAŞK | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |