![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
"Yense de yenilse de taraftarın senle, Üzüntünle ,sevincinle,seninle birlikte" diyenlerdenim ben...
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu demirörene diil takımımıza zarar verir ne yani maça gidince demirören içinmi gitmiş oluyoruz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | iyi günde kötü günde her zaman inönüde... ![]() SENİNLE AĞLADIK SENLE GÜLDÜK BİZ BU AŞKIN UĞRUNA CANLAR VERDİK BİZ SİYAHIN ZİNDAN OLSUN BEYAZIN AYDINLIK HERKEZE NASİP OLMAZ BEŞİKTAŞ'LILIK...
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Fakat , son 5 yıldır olduğu gibi aman istifa diye bağırmayalım , ortalığı karıştırmayalım anlayışıyla yönetime hiçbir tepki göstermeden, sanki kulüpde kötü giden hiçbirşey yokmuş gibi tezhurat yapmak asla ve asla Beşiktaşlılık veya Beşiktaşı sevmek değildir. Bu onurlu , şanlı şerefli ,bu kadar büyük potansiyele sahip kulüp bu kadar kötü yönetilirken ,hergün büyüklüğünden birşeyler kaybederken susmak, birlik beraberlik masallarıyla tepkisiz kalmak asla Beşiktaşlılık değildir , aksine başlı başına Beşiktaşa ihanettir !!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Sadece 24 ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ii günde kötü günde takımı destekleyelim oki de ama artık zamanı geldi birileride çıksın kral çıplak desin.Bu yönetim muhalefet,karşıtlık görmedikce asarım keserim edalarına iyice alıştı yazık oluyor beşiktaşımıza.
__________________ ŞU DINMEYEN ARZUYA KARŞI KOYSADA DAĞLAR, ÜMITSIZCE GÖZLERIM SANMAKI HERDEM AĞLAR;VARSINDA HASRET ILE GEÇIVERSIN SENELER, BIZI AYIRAN YOLLAR BIRGÜN YENIDEN BAĞLAR... ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | arakadaşlar bencede maçlara gitmeyelim fahriyi gönderdi toramano gödnderdi bide taraftar gitdin bakalım nolcak ayrıca sadece tüpçü değil sinan engininde gitmesi gerek takımı sinan kuruyo ertuğruldan tık yok kim ne dese tamam yarın biri gelse bjk yi sat dese onuda yapar bunlar zaten sadece para yiyolar burda
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | arkadaşlar konunun başlığı çok açık ve seçik bu benim düşüncem aksi durumu düşünenler de tabiki yazabilir ama düzeyli yazmasında yarar var yoksa cevap hakkı doğar ardından tartışma v.s bu gibi şeylere gerek yok benim aklıma böyle bir protesto geldi daha iyisini düşünenler varsa yazsın ona da destek olurum herkesin düşüncesini tabi belirtmesi güzel ama insanlara sataşmadan yazarsa daha güzel olur kimsenin kimseye yol göstermesine ve kim ne kadar beşiktaşlı tartışmasına gerek yok.
__________________ ![]() medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK “Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir” hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir. “ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Stada kimse gitmeyince yönetim istifamı etcek sanıyorsunuz.. Siz bu düşünceler kombine alamayarak, forma vb şeyler almayarak maçlara gitmeyerek Demirörene ne ders verirsiniz nede zarar tek zarar gören Beşiktaşımız olur.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |