![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | qeL kurtar bizi..! | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | *3 milyar dolar grubun 2006 yılındaki konsolide cirosu. *45 bin Palmali Grubu'ndaki toplam çalışan sayısı. *129 grubun filosundaki gemi sayısı. Bu rakam kiralanan gemilerle birlikte 212'yi buluyor. *Yüzde 75 Palmali'nin Akdeniz-Karadeniz arasında taşınan Rusya petrollerinden aldığı pay. *75 milyon ton grubun bu yıl taşımayı hedeflediği akaryakıt ve akaryakıt ürünlerinin miktarı. *20 milyon euro grubun Azerbaycan'da kurduğu süt ve süt ürünleri fabrikasının maliyeti. *10 milyon dolar grubun Azerbaycan'da yapımı devam eden konserve fabrikasının yatırım miktarı. *60 milyon dolar Ulus'ta inşası devam eden hastanenin maliyeti. *400 milyon dolar grubun gelecek yıl Rusya, Azerbaycan ve Türkiye'de yapmayı planladığı yatırımların tutarı. denizhaber.com.tr
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | arkadaşlar Demirören'ı bukadr yuhalayacak ne war Yıldırım Demıroren kadr Türkiyede Beşiktaşı seven bıtane daha baskan yada baskan adayı bulamazsınız.Demirören kulübü için harcadıgı mılyon dolarları faizsiz geri almayı kabul eden tek başkandır!!!! bunu unutmayın ve Şu andaki Beşiktaş yönetimi Beşiktaş tarihindeki en Beşiktaşlı yönetim ((seba dönemi dahill)) daha önceki donemlerde gormedıkmı yonetımın ıcındekı fenerlılerı galatasaraylıları bızı 2004sezonunda Serdar Bilgili ve Sedat Peker başkanlığında satan yönetimin buyuk agırlıgı Beşiktaşlı olmayan adamlardı fenerliydi galatasaraylıydı ozaman aziz yıldırım isteği ile Beşiktaş'ımızı şampıyonluktan ettıler ardından Lucesku ve Sinan Engini kovdular ))))) NEDEN (((( Bilgili ve Peker namussuzunun Beşiktaşımızı sattıgını soylemesınler dıye.Bunu bılmıosunuz ve buyuuzden Mansimov denilen adamın baskanlıga gelmesını ıstıyorusunuz.Biz fenerbahceyı 10kişi ve kalecısız sukru saracoglunda nasıl yendık BEŞİKTAŞLI RUHUMUZLA bu Mansimov'da o Ruh nerede adam Beşiktaş'ı kazanç için kullanacak ve hiçbirimiz bunun farkında değiliz.Daha gelmeden ne dıyor formanın onune şirketimin reklamını yazdırcam ve KARŞILIKSIZ 50 MİLYON AVRO vercem.Sizin aklınız eriyomu Yabancı bir adamın Beşiktaş için bu parayı karşılıksız vereceğine.Bu paranın daha fazlasını Yıldırım Demirören kulubumuze verdı vermeyede devam edıyor.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. Konu kpusatli tarafından (18-07-2008 Saat 13:57 ) değiştirilmiştir.. | |||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | endustrıyel futbolda para=başarı bu yuzden bu adamın gelmesını ısterım hem baskandan kurtuluruz hemde adam abromowıchın arkadasıymıs chelsea ıle kardes klup olur oyuncu alır werırız hatta sadece alırız=) bısı kaybetmeyız bu durumdan daha kotu olmayacagı asıkar hem baska bu adam olmucakmıs ya hakan kalkawan ya celal kolot olacakmıs baskan
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | inş gelirde kurtulurz bu yönetimden
__________________ ALemİN KRALI BESİKTAS!!! siyahin Yanina Beyaz Koyduk Yillardir Bu Renklere Biz Bas Koyduk Yagmurlarda Camurlarda Stadlari Doldurduk Besiktas Sen Bizim Herseyimizsin. | ||
| | |
| | #8 | ||
| Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | ben bunu babamdan duymuştum (ayıptır sölemesi istihbarat gibidir)3 ay önce dedi bana bende inşallah demiştim.şimdi gene tekrarlıyorum inşallah ![]() ![]() | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
__________________ yalnızlık alır götürür, vay beni yazık bana, eller böyledir hep ayırır karışıp sevdalara | ||
| | |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | valla dediklerine göre bende gelsin isterim tanımıyorum hiç ama dediklerine değinerekten diyorum.adam büyük düşünüyo büyük düşünen her zamn kazanır. bizim ertuğrul hocada sadece bu eksik hiç bi zamn büyük düşünmeyi beceremedi.
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |