![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #61 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | zaten bu adamın Beşiktaşımızı alması söz konusu bile olamaz BEŞİKTAŞ MAL DEĞİLDİR SATILIKTA DEĞİLDİR medyada o tür konular geçio Beşiktaşı alcakmısta yıldızlarla doldurcakmısta yalan ben sana bu adamın amacını söyleyım amacı Beşiktaşımızın alt yapısındaki yıldızlara sahip olmak zatn werdıgı bı demectede bunu acık acık soyluyor Beşiktaşımızdaki yıldızları buyuk kuluplere pazarlıcak aynı zamandada kendı şirketinin ve kendi isminin REKLAMINI yapmış olcak
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #62 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
__________________ Ya kartal olup uçacaksın Yakalamak için güneşi, Ya da tavşan gibi yaşayacaksın Olmak için bir kartal yemi. Ey TÜRK Senin yerin yükseklerdedir. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #63 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | ben bunu babamdan duymuştum (ayıptır sölemesi istihbarat gibidir)3 ay önce dedi bana bende inşallah demiştim.şimdi gene tekrarlıyorum inşallah ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #65 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | zaten bu adamın Beşiktaşımızı alması söz konusu bile olamaz BEŞİKTAŞ MAL DEĞİLDİR SATILIKTA DEĞİLDİR medyada o tür konular geçio Beşiktaşı alcakmısta yıldızlarla doldurcakmısta yalan ben sana bu adamın amacını söyleyım amacı Beşiktaşımızın alt yapısındaki yıldızlara sahip olmak zatn werdıgı bı demectede bunu acık acık soyluyor Beşiktaşımızdaki yıldızları buyuk kuluplere pazarlıcak aynı zamandada kendı şirketinin ve kendi isminin REKLAMINI yapmış olcak. ......valla ömerbatuer arkadaşın dedkleri banada mantıklı geldi hiç kimse karşılıksız bişey yapmaz.herşey karşılıklıdır. adam yazısındada demiş zaten beşiktaşın alt yapısı yıldız kaynıyo diye.ömer arkadaşın dediği gibi genç futbolcularımızı ii paraya satabilr ve dediği gibi şirketinin adını duyurmak için reklamını yapıyo olabilir.yani kısacası beşiktaşımın üstünden oynıcak.herşey olabilir.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #66 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
adamın futbol bılgıısı hıc yoktu... Beşiktaşı sattı 5kırmızı kartlı Samsun macı onun eserı ılhan mansıza son kırmızı kartı gormesını o ve sinan engin istedi ilhanda bu isteğin uzerıne kırmızı kartı gordu nedn bılgılı ve engının kafası okadr basıyorki takım 6 kişi kaldıgında 3-0 hükmen yenılcegımızı dusunuyor. skor 5-0 olmus adam onu dusunuyor.. bu zekamı bana bunu soyle.. arkadasım Lutfen bana o adamı savunma. cunku Bilgili ve Peker o dönem Beşiktaşın basında olmasa şu anda ne fener wardı nede galatasaray o oturmus kadroya yapılan takviyelerle Türkiyenın en iyi takımızı bızdız ama o naptı azız yıldırımın ıstedıgını yoksa 11puanla lıder gıden bı takım oyle kolay kolay yıkılmazzzzz!!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #67 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
__________________ yalnızlık alır götürür, vay beni yazık bana, eller böyledir hep ayırır karışıp sevdalara | ||
![]() | ![]() |
![]() | #70 | ||
fransa'nin carsisi ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | valla bu adam besiktasta olsa cristiano ronaldoyu , deco yu bile alir ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |