![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Azeri işadamı, "Mansimov ile birlikte Beşiktaş yönetimine talibiz" açıklamasını yapan Celal Kolot'u hiç tanımadığını ifade etti.... Beşiktaş kongre üyesi Azeri işadamı Mübariz Mansimov, kendisi hakkında sık sık basına açıklama yapan eski yönetici Celal Kolot'u hayatında hiç görmediğini söyledi. Mansimov, "Kendisi tanımam etmem, sorun bakayım benim elimi sıkmışlığı var mı" dedi. DAHA 8 AYLIK ÜYEYİM! Beşiktaş başkanlığı için 5 yıllık kongre üyesi olunması gerektiğini belirten Mansimov, "Ben 8 aydır üyeyim. Bunun için 4 yıl daha beklemem gerekiyor. 50 milyon dolar göğüs reklamı vereceğim de konuşuluyor. Doğru zaman ve ortam oluştuğunda gereken yapılır" diye konuştu.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 63
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben size bu Kolot şarlatanın tekidir demiştim değil mi?
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kolot attı ama bu sefer tutmadı ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Atıp tutuyor bu herih
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Mansimov sonucta besiktasa gonul vermis bir taraftar bizim gibi. Cokta zengin bir isadamı. İlerde ne olcagı bilinmez. Adam parasıyla loca almaya kalkmıs yonetim satmamıs. Bunlar luzumsuz cekismeler. Bence boyle kisileri kusturmemek lazım. Sonraki donemlerde baskan olmasa bile yoneticilik gorevi yapıp kulube maddi destek verebilir. Kolot icin soylencek bi soz yok. Tamamıyla kendi sovunu yapıyor. Ama yanlıs kulup ustunden prim yapmaya calısıyo. Bence karakteri tam fener kulubune uygun bir isim. demek istedigim anlasılmıstır sanırım...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | hayırlısı olsun ama bu kolot cok atıyooo be kardesım
__________________ BESIKTAS BIR ASKTIR MASUM BIR GULUSTUR BESIKTAS SEREFTIR ONURDUR GURURDUR AMA ISYAN DEGILDIR | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() | Kolot'u kimse tanımıyorduki yaf, 2 milyon doları verip yönetici olmasaydı kim tanıyacaktı Allahaşkına bu adamı...Boş boş konuşarak gündemde kalmak istiyor...Medya bakıyor bugün Beşiktaş'la ilgili doğru düzgün haber bulamadık, bari Celal'i arayalım da Beşiktaş hakkında atıp tutsun, boş kalmasın Beşiktaş sayfası, hem de gündem oluşturmuş oluruz, olay bundan ibarettir yanii... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | YA ALLAHIM ya kolpa haber bu arkadaşlar saçma bi haber bu kalkavanlarla beraberdi ya inanmayın arkadaşlar bu haber yine basının uyduruklugu mansimovla kolot birbirleirni tanıyolar
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Sewiyorum Deli Gibi ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | sadece gülüyorum bu ahbere ![]() ![]()
__________________ Anti-Demirören | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |