![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Beşiktaşlı futbolcular sabah idmanının 09.00’a alınmasına böyle tepki gösterdiler ve ‘Yakında 8’de geliriz. Fabrika işçisine döndük’ dediler BEŞİKTAŞ’TA sabah idmanının 10.00’dan 09.00’a alınması futbolcular arasında espri konusu oldu... Siyah-Beyazlılar, ‘Yakında 8’de gelmeye başlarız. Fabrika işçisine döndük. Hepimiz Beşiktaş Fabrikası’nda çalışıyoruz’ diye konuştular. Öte yandan çalışma ağır tempoda geçerken, Mehmet Sedef ve Rüştü en çok yorulan isimler oldu. Oyuncular, çalışmanın verdiği sıkıntıyı birbirlerine su atarak ve güreş yaparak gidermeye çalıştılar. Birbirlerine su atan futbolcular hem stresten kurtulurken, hem de sıcak havanın olumsuz etkisini azalttılar. Öte yandan, Kartal bugün 2 idman yapacak. Akşam çalışması taraftara açık olacak.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya dünyanın en pahallı oyuncusu ben futbolun işcisiyim diyor bizim kiler bu ne ya fabrika işcisine döndük diyor işte aradaki fark c.ronaldo işci bizimkiler patron karar sizin
__________________ . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | acıyorum gerçekten ama yorulsunlar ki liğ başladığında meyvelerini görelim gol ve golleri çok özledik... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu haberin doğru olduğunu düşünmüyorum. Şayet doğru ise çok yanlış bir tutum içersinde. Dünyanın parasını kazanıyorlar teknik heyet isterse sabahın 5 inde diker ayağa... Adamlara bak ya bu ne yüzsüzlük... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Akademisyen Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Dunyanin parasini aliyosun saat 9 neki..ben olasydim sabah ezanina aldirirdim idmanin sbahin korunde diktirirdim. hava da serin olur daha iyi idman yaparlar | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | gerekirse sabaah 6 da geleceksiniz siz bu spor kulübünün işçilerisiniz orası aynı anda bir şirket gerekirse bile fabrika işçisi gibi oraya gideceksiniz fabrika işçileri sizden daaha asil siizn gibi trilyonlar almıyolar hem trilyon alcaksın hemde çalışma saatini beğenmiceksin biraz avrupalı olun adamlar sabah 7 antremana başlıyor shalke 04 stutgart liverpol m united daha bi bi cok klub o saate antreman yeirnd eoluyolar bu takımlar avrupanın onde giden takımları sizse turkiye standardında oyuncularsınız
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | en kötü futbolcu 150.000 ytl alıyor yıllık doğal bu kadar.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Sewiyorum Deli Gibi ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
__________________ Anti-Demirören | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |