![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ya arkadaslar üzülmez bir türlü kendini sewdiremedi kimseye halbuki besiktaş için savaşarak oynayan oyunculardan biriydi,zamanında real sociedad teklif yaptı o yine bjk de kaldı.chelsea'nin sağını felç etti barcelonayı tek basına devirdi.yüzüncü yılda galatasaraya attığı gol önce liderliği sonra sampiyonluğu getirdi.beşiktaşa gelen bütün hocalar onu seçti.dünya yıldızı diye alınan juanfran onu kesemedi 4 ay sonra kendisi gitti.carlos bile kabul etti onun türkiyenin en iyi sol beki olduğunu bi bizim kendi taraftarımız kabullenmedi ![]() ![]() ![]()
__________________ Ne vardı herkez TÜRK'üm diyebilseydi... Kardeşlerinle yanyana değilde karşı karşıya gelmek işte asıl bu beni üzüyor... Biz yemin ettik bir kere bayrağımız her zaman her yerde edirneden karsa dalgalanacak... kusura bakmayın kardeşler bu yolda ant içtik şehitlik şerbetini içmeyi kabul ettik... ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Senelerce oynadı. Gercekten iyi oynadıgı mac sayısı bir elin parmaklarını gecmez. Bende herkese soruyorum, madem uzulmez iyiydi, toraman superdi, oburu muhtesemdi NEDEN senelerce basarı gelmedi??? Gayet acık, bu soylenen adamlar besiktasın seviyesinde topcular degildi hicbir zaman. Bize komple futbolcular lazım. Sadece yuregiyle oynamak yetmiyor!!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kendi kendini yaktı... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ Ne vardı herkez TÜRK'üm diyebilseydi... Kardeşlerinle yanyana değilde karşı karşıya gelmek işte asıl bu beni üzüyor... Biz yemin ettik bir kere bayrağımız her zaman her yerde edirneden karsa dalgalanacak... kusura bakmayın kardeşler bu yolda ant içtik şehitlik şerbetini içmeyi kabul ettik... ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | |||
fanatik kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bizim taraftar kadar takımına sahip cıkan baska taraftar yoktur. Sen birkac kotu olayı ornek gostermissin sadece. İnonude 2 senedir sampiyonlugu taraftar degil bu futbolcular verdi. Besiktasta oynuyorsan ve 5 sene sampiyon olamıyorsan kapının onune konursun. Besiktas kulubu burası bursaspor degil!!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |