![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hadi bakalım görücez
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Sewiyorum Deli Gibi ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | walla ya bide siyah beyaz ![]()
__________________ Anti-Demirören | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Since 1903 ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | bu forma olursa ii olur alırızzz
__________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Umarım Uzun kollusuda olur . Nedense Uzun kollu forma yapmıyolar doğru düzgün . Kazanç olucak ya kumaşdan kazanacaklar tovbe tovbee
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bakalım bekleyip göreceğiz... Adam akıllı dizayn yapsalar bari... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | tamam iyi güzelde ben umbroyu sevmiyorum ama onada tamam ama şu pumanın yaptığı klasik formaya sahip çıkalım bizimde Real M.United Barca Mşlan Liverpool gibi bize has biz formamız olsun tv'den kim görürse görsün bu Beşiktaş desin ama boşa nefes tüketiyoruz
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Sewiyorum Deli Gibi ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bu gün bjk tv izledim kartal yuvasında bı görevli konsuyodu adını tam hatırlamıyoru adam sey diyodu mümkün oldlgunca forum sitelerine girip oralardan bilgi topluyoruz dedı taraftar nasıl forma istiyo dıe we forzakartal forum sıtesındede bı anket düzenlenmiş formalar hakkında baya bi kişi girmiş onu fn söyledı umbronun şu ana kadar cıkarttım en ii formaalr bu sene olucak fln dıyodu merakla beklıyorus
__________________ Anti-Demirören | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |