![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
beşiktaşlı fego ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | şimdi belli oldu takım hazır mı değil mi die kesinlikle hazır lige bi de öbür maçlarıda yenersek kimse çıkamaz
__________________ BeşiktAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tü tü tü ma$allah...nazar değmesin... ![]() ![]() ![]() umarım ligde de böle devam ederiz.....
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Güzel bir futbol umutlandım sahsen böyle oynuyalım ligde süper oluruz
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
fransa'nin carsisi ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ben size demedimmi zapotocny ii isler yapacak diye ???? ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
bo$ver arada kaynarsın... ![]() ![]() ![]() zaten herkes bişi sölüyoo ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Sewiyorum Deli Gibi ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
__________________ Anti-Demirören | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Sistem bu olmalı maçın gidişatına göre gol lazımsa çift forvete dönülmeli holsko bugn sağ kanatta oynadı gayette iyiydi uğurla ekremi çok beğendim tuna lüzumsuz bi transfer zapo süper sivok ve seric kaliteli adamlar ama çok göze batmadılar henüz bakalım lig başlayınca ak kara iyice ortaya çıkıcak. ama bu takım şampiyonluk havasına girebilirse ipi göğüsleriz.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() | işallah böyle devam eder
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |