![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Burda yonetime yuklencek bi durum yok. Yonetim teklifini yapar kabul ederse eder etmezsede gule gule. İlk once insanda biraz vefa olur. Kulubumuz yetistirmis, piyasaya cıkarmıs, daha hic bir faydası olmadan rest cekiyor kulube. Bu kafa yapısında bir adam zaten cok tutunamaz. Eger bu yazılanlar dogruysa benim gozumden tamamen dusmustur..Bir tane hazırlık macında gol attı diye boyle ucuyorsa, ligde 2 mac ust uste gol atsa kulubun tapusunu ister!!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Akademisyen Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Kesin imza attirmaliyiz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Modern futbolda agır futbolcular cok prim yapmıyor. Batuhanda cok inanılmaz buyuk bir yetenek degil benim gozumde. Bu haber cıktıktan sonra karalamak icin yazmıyorum. Benim daima dusuncem bu yondeydi. Sergen gibi bir futbol dehası olsa hadi kaprisli olması normal. Bu kardesimizin egitim seviyesi biraz dusuk galiba ayrıca kafa yapısıda saglıklı degil.. Umarım ben yanılırım...Kalmasını isterim ama cok cok buyuk kayıpta olmaz!!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |