![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Beşiktaşımızın bir dünya klübü olması için yapılması gerekenler nelerdir? Geleceğe yönelik doğru adımlar atıyormuyuz? Bu konudaYönetime ve taraftara düşen görevler nelerdir?
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ilk önce adam gibi bi yönetim lazım...yöneticilerin hepsinin futboldan anlaması gerekmiyo...herkes kulübün çıkarlarını düşünürek işini yapsa yeter...kulübün mali yapısın sağlam olması lazım...t.direktör istikrarı lazım...lazım da lazım... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | önce altyapı tesisleri sonra mantalite değişikliği kafa değişecek zihniyet değişecek ve gereken yere gerektiği kadar hakkını verecek oyuncu transferi birde arada ganimeti götüren kişileri ayıklamak sonra başarı gelir zaten bunların hiç biri yok şu an
__________________ . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Öncelikle yönetim gerekli, büyük düşünen bir yönetim...Bunlarla olacak iş değil bu...Mali yapımızın çok sağlam olması gerekir, gelir getirecek yeni projeler hayata geçirilmeli, gerekirse büyük sponsorlarla anlaşılmalı...Altyapıya gerekenden fazla önem verilmeli, teknikdirektör konusunda bi istikrar sağlanmalı, aynı şekilde oyuncularda da, bi iskelet oluşturulmalı kesinlikle...İyi oyuncularımızı satarak gelir sağlamayı bırakıp, iyi oyuncularımızın yanına bi kaç iyi oyuncu daha alarak ne kadar iddialı olduğumuzu göstermek gerekir, en azından her sene büyük bir isim, Avrupada da adımız daha çok duyulur hem, bunun sonunda taraftarda üzerine düşen görevi zaten yapacaktır, alınan iyi oyuncuların formalarını alarak, kombinelere hücum ederek vs...Ama baştada dediğimiz gibi, bu yönetimle olacak iş değil bunlar... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | yönetim burjuva olsun aç olmasın gerisi gelir ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | İlk olarak her transfer döneminde sağa sola saldırıp, elinde 7 tane stoper olana kadar transfer yapmamak lazım. Bizlerin de, her yıl; o kötü, bu taklit, rezalet demeden elinden geldiği kadar kulübün resmi ürünlerini elverdiği ölçüde almamız gerekiyor. (Sadece İstanbul'da maça gidenler değil, tüm Türkiye'deki taraftarların tek vücut olarak hareket etmeleri gerekiyor.) Ve dünya kulübü olmanın 1. şartı Yıldırım Demireören ve ekibinin derhal istifa etmesi lazım. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |