Alıntı:
alleenje´isimli üyeden Alıntı
Birincisi ben lincolne yildiz demedim.Sen eger delgadoyla sergeni yada sifoyu kiyasliyorsan futbol bilgini bi gozden gecir.Delgadoyu Arsnal alacakmis.Bizde yedik.Bana ertugrulun bir basarisini goster.Su macta su hamleyi yapti,su maci cok iyi okudu diyemezsin.Bende ertugrula iyi hoca diyenin besiktasi sabote ettigini soylesem hosmu.
Sen besiktasliligi birakta once insanlara saygiyi,tartismayi ogren.Senin besiktasliliga gelene kadar cok uzun yolun var.Kimsenin besiktasliliginida sacma mantiklarinla olcmeye kalkma. |
bi fenerl ibenim takımıma senin kadar alf söylese ağzını burnunu kırarım sen bi fenerlidend aha çok haakret ediyosun bu takıma senin gibi beşiktaşlı olmaz snein gibi bi tarafatrda olmaz.. insan rakibini bile bu akdar eleştirmiyo söylediğni laflara bak baştan sona saçmalık adam akıll ıbi laf söylesend esaygı duysam benim sevdiğmie haakret eden benim tutugum tkaımın oyunvularına saygı duymayan bir nisan benim içni hiçtir...
sen tuttugun sevdiğin takıma bu akda rhaakret edebiliyosans evdiğnie bile saygı duyamassın abu ksabuk yazılar ayzmısşnı beşiktaşa hakaret etmek sanamı düştü oyuncualr aakzma demek sanamı düştü o snein kendi kazmalığın