![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #81 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ha birde gercek besiktaslı soyle yaptım boyle yaptım diye yaptıgının arkasına saklanmaz. Kelle koltukta maca gitmek salak ayakcı tayfasının isi. Burası 3. dunya ulkesi degil. Sonucta maca gidiyorsun savasa degil. Sizin gibiler yuzunden gercek taraftarın adıda kotuye cıkıyor!!! Eger tabi gercekten gidiyorsan....
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #82 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Valla konu başlığını açan arakdaşıma çok teşekkür ediyorum.İçimdekiler isöylediğin için sana çok teşekkürler arkadaşım.Ben 17 yaşındaysam ve beşiktaşın sadece 1 şampiyonluunuı hatırlıyorsam.Bir kaç derbi maçı hariç(artık oda olmuyor)iyi futbol göremiyorsam,bana yıldız diye gelenlerin hepsi bu klüpten kaçmak istiyorsa ben bu takıma büyük takım demem.Zaten hiçbirşey beklemiyorum bu takımdan.Olursa sevinirim.Olmazsa üzülürüm.Ama beklentim yok demek takımının arkasında olmayacağım anlamına gelmez.Her türlü yardımcı olmaya çalışırım.Eskidende 3. takım olarak muammele görüyorduk şimdi artık anadolu klübü olma durumuna geliyoruz.Herkes arkadaşlığın çok iyi olduğundan bahsetmiş şu an beşiktaşın içinde olupta açıklanmayan o kadar şey warki.İbrahimlerin kavgası yönetim tarafından saklanamadı,ama saklanıpta görmediğimiz o kadar çok şey warki.Şunuda bilin bobo asla mutlu dğeil gitmek istiyor ama beşiktaş izin wermiyor.Ve bu senede bobodasn çok şey beklemiyorum.YAZIK YAZIK YAZIK...(30 bin kombineye karşı 5 bin kombine birde büyük takımız yaq) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #83 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Daha durun arkadaşlar ortalık toz duman olmuş.. Lig başlamadı daha.. başlasın hele bi o zaman asar keser biçersiniz ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #84 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | valla tam lig baslarken boyle bir konu acmanin besiktasa ne gibi bir yarari olacak anlamadim.tamam ben de zaman zaman yonetim ve ertugrulu elestirdim ama lutfen lig bile baslamadi ve onumuzde avrupa maclari var ve takim da birlik lazim.bu konu yanlis bir zamanda acilmistir ve gereksizdir.lutfen bu konuyu kapatalim.
![]() | ![]() |
![]() | #85 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Ben Beşiktaşlıyım kardeşim kendimi bildim bileli senden tek farkım , bu takımı beğenmemek , bu futbolcularla bu kadroyla büyük bir başarı elde edilemeyeceğini düşünmek. Sanamı soracağım ne düşüneceğimi ne yazacağımı ? Yeri gelince bu basın kolpa , yalan yazıyor inanmayın demeyi biliyorsunuz . Nereden okudunuz Avrupadan gelen o büyük teklifleri ? Sence Boboya Delgadoya veya herhangi birine gerçekten büyük bir teklif gelse satmazmıydı bu yönetim? !!! Ben inanmıyorum , inanmak zorunda da değilim , seninle aynı düşünmeyede mecbur değilim güzel kardeşim. Ben Polyannacılık oynamak da istemiyorum. Sezon sonu inşallah yanılan ben olurum , ama hataları veya eksiklikleri görüp bunları dile getirenleri senin yaptığın gibi antibeşiktaşlı veya hain ilan ederek hiçbiryere varamayız , böyle Demirören gibilerin masallarına inanmaya devam ederiz ve daha çok sezon sonları üçüncü olup UEFA ya gidebilmek için dua ederiz. Sevinmek için sevmedik , evet bende bu düşüncedeyim ve o yüzden bu kulübü bu kadar seviyorum . Benim burada takımı yetersiz gördüğümü söylememin Beşiktaşı sevip sevmemeyle ne alakası var onu da anlamış değilim.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #86 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Ben utanın biraz utanın diye forumda yorum yazan arkadaşlara hitap etmedim. Dikkatli okursan bu lafın , Beşiktaş gibi bir deve hiçbir zaman rakip olamayacak , gerçekten bir köy takımına karşı oynanan kötü futbolu örtbas etmek için , aslında Brijegin ne kadar iyi bir takım olduğunu anlatmaya çalışıp , bu kadar küçülen aslında Beşiktaşı küçülten Sinan Engin'e söylendiğini anlarsın. Yanlış anlayan başka arkadaşlar da varsa eğer , bu sözün Sinan Engin ve yönetime söylendiğini bir kez daha belirtirim. Feneri tutmam konusundaki tavsiyene gelince , hangi takımı tutacağıma bundan yaklaşık 25 yıl önce karar verdim.Hiçde pişman olmadım . Fanatik olduğumu iddia etmene de çok şaşırdım. Deli gibi sevdiği takımını eleştiren , hakaretten karalamadan uzak sadece eleştiren bir Beşiktaşlının bile eleştirisine katlanamayıp Onu Fenerli ilan eden zihniyetmi fanatizm , yoksa kendi takımının yetersizliğini görüp , dile getirebilmek , özeleştiri yapabilmekmi ? Birde tutturmuşsun hayatta bir başarı elde edememiş olarak nitelemişsin beni vebir arkadaşı daha ... Hayatta hiç tanımadığı insanlar hakkında sırf kendinle aynı düşünmedikleri için böyle medyumvari nitelemeler yapabilmek de gerçekten büyük başarı !!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu volkan-saygın tarafından (18-08-2008 Saat 23:38 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #87 | |||
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #88 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bide sene sonunda sampiyon olursak nickini ters cevirip sampiyonluk konularına ''ben demistim, size her zaman inandık cocuklar'' diye mesajlar atma sakın. Komik olmasın!!!
![]() | ![]() |
![]() | #89 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | mertsunter ....ben arabesk dinlemem teoman takılırım çoğu kez en kral yerlerede giderim senin ve senin gibilerinin hiçbir zaman giremiyeceği yerlere .biz kimsenin tavuğuna kış demedik deplasman maçlarından haberin olmadığı belli o yüzden tartışmayacağım seninle benim gibiler yüzünden dediğin kişiler tribünden elini çekince nasıl karıştı ortalık biliyorsun,benim gibiler dediğin insanların arasında mükkemmell karektere sahip işi ,kariyeri çoluğu,çocuğu olan insanlarda var tebiyesizlik yapma ,aldırma kartal aldırma dersek ne olacak onu anlamadım. millet köyüne gitmiyo maça gidiyor,o dediğin insanlar eve belki ekmek almakta zorlanıyor kombine alıyor bu yıl hariç ! köyüne gitmiyor deplasmana gidiyor sakın bidaha saçma sapan konuşma.. son holiganın anlamını dahi bilmezsin sen ...optik başkan bize yemek ısmarlasana yı niye söylediğimizi ve optik başkanın hayata rest çekip hayatını beşiktaşa adadığını da bilmezssin adam gibi konuş konuşmuyorsanda sizin gibiler deme 4 yıldır lider olamayan bir takımın taraftarı olarak hersene geliyoruzz diyen biz değilmiydik .iyi günde kötü günde kavramını kim dile getirdi. 3dünya ülkesinden de farkı yok zaten sayenizde sizlerin arasında koyun sürüsünün içinde olmakta çok acı verici .kafana görede insanların tarzlarını yorumlama
__________________ öLüMsüZ oLMaN İÇİN yüReĞini Koymak GereK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #90 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | vavvv sağlam tartışmalar olmuş da siz birbirinizi yerken hatta aynı menfaatleri desteklemek isterken birbirinizi yerken değişen hiç birşey yok. Demirören başa geldiği ilk günden itibaren maça gitmem kombine almam oturur evimden izlerim diyen ve bunu manisa maçına kadar sürdüren ben bile bu sezon artık çenemi kapatıp takımımı destekleyeceğim. Bu takımı daha fazla Demirören ve yönetimine bağımlı yapmamayı düşünüyorum.Bence evet yeri geldimi tavrımızı koyalım ama yönetim adına tek kelime etmeyelim artık. Biz biz olmaktan çıkmaya başladık antifbci antidemirörenci falan olduk sadece onlar için var gibiyiz. Bize ne abi ondan bundan şundan hep destek tam destek zamanı asıl bu yıl. Hep beraber yanalım bir olalımki çıksın şu karanlıklar aydınlığa ve gitsin gölge olanlar sezon sonunda...
__________________ Üzerimden Eksilmesin Bayrağının Gölgesi. İşte Biz Kötü Günde Hep Omuz Omuzayız Övünmek Gibi Olmasın Biz KaraKartallıyız. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |