![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Akademisyen Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Su zamanda yapacigimiz herhangibir isyanda hicbir kazancimiz olmaz TEpkinin su an hic sirasi degil..Kimsenin Polyannacilik yaptigini dusunmuyorum.
__________________ Ibrahim Aydogdu Civil Engineering Dept. U of Memphis Memphis/TN Konu Miharbi tarafından (18-08-2008 Saat 17:54 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #2 | ||
| C!mC!m£..! (: ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bizim söylememizle gitselerdi şimdiye kadar 1000 defa istifa etmişlerdi..Ligler başlıycak artık arkadaşlar..İyisiyle kötüsüyle Beşiktaşkımıza sahip çıkalım..O kadar taraftar yeter yıldırım demirören diye avazı çıktığı kadar bağırdı..Ne değişti ? bizim dememizle o kötü olan yönetim gittimi? bu yazıdan sakın gitmelerini istemiyorum diye birşey çıkarmayalım.Ama ligler başlıycak artık..Beşiktaşımızda karışıklıklar olmaması takımın moreli adına çok önemli unutmamalıyız...TEK AŞK BEŞİKTAŞK..!! ![]() | ||
| | |
| | #3 | ||
| Akademisyen Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Burasida kavga bolumu oldu
__________________ Ibrahim Aydogdu Civil Engineering Dept. U of Memphis Memphis/TN | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ha birde gercek besiktaslı soyle yaptım boyle yaptım diye yaptıgının arkasına saklanmaz. Kelle koltukta maca gitmek salak ayakcı tayfasının isi. Burası 3. dunya ulkesi degil. Sonucta maca gidiyorsun savasa degil. Sizin gibiler yuzunden gercek taraftarın adıda kotuye cıkıyor!!! Eger tabi gercekten gidiyorsan....
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Valla konu başlığını açan arakdaşıma çok teşekkür ediyorum.İçimdekiler isöylediğin için sana çok teşekkürler arkadaşım.Ben 17 yaşındaysam ve beşiktaşın sadece 1 şampiyonluunuı hatırlıyorsam.Bir kaç derbi maçı hariç(artık oda olmuyor)iyi futbol göremiyorsam,bana yıldız diye gelenlerin hepsi bu klüpten kaçmak istiyorsa ben bu takıma büyük takım demem.Zaten hiçbirşey beklemiyorum bu takımdan.Olursa sevinirim.Olmazsa üzülürüm.Ama beklentim yok demek takımının arkasında olmayacağım anlamına gelmez.Her türlü yardımcı olmaya çalışırım.Eskidende 3. takım olarak muammele görüyorduk şimdi artık anadolu klübü olma durumuna geliyoruz.Herkes arkadaşlığın çok iyi olduğundan bahsetmiş şu an beşiktaşın içinde olupta açıklanmayan o kadar şey warki.İbrahimlerin kavgası yönetim tarafından saklanamadı,ama saklanıpta görmediğimiz o kadar çok şey warki.Şunuda bilin bobo asla mutlu dğeil gitmek istiyor ama beşiktaş izin wermiyor.Ve bu senede bobodasn çok şey beklemiyorum.YAZIK YAZIK YAZIK...(30 bin kombineye karşı 5 bin kombine birde büyük takımız yaq) | ||
| | |
| | #6 | ||
| 1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Daha durun arkadaşlar ortalık toz duman olmuş.. Lig başlamadı daha.. başlasın hele bi o zaman asar keser biçersiniz ![]() | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | valla tam lig baslarken boyle bir konu acmanin besiktasa ne gibi bir yarari olacak anlamadim.tamam ben de zaman zaman yonetim ve ertugrulu elestirdim ama lutfen lig bile baslamadi ve onumuzde avrupa maclari var ve takim da birlik lazim.bu konu yanlis bir zamanda acilmistir ve gereksizdir.lutfen bu konuyu kapatalim.
| | |
| | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bide sene sonunda sampiyon olursak nickini ters cevirip sampiyonluk konularına ''ben demistim, size her zaman inandık cocuklar'' diye mesajlar atma sakın. Komik olmasın!!!
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | mertsunter ....ben arabesk dinlemem teoman takılırım çoğu kez en kral yerlerede giderim senin ve senin gibilerinin hiçbir zaman giremiyeceği yerlere .biz kimsenin tavuğuna kış demedik deplasman maçlarından haberin olmadığı belli o yüzden tartışmayacağım seninle benim gibiler yüzünden dediğin kişiler tribünden elini çekince nasıl karıştı ortalık biliyorsun,benim gibiler dediğin insanların arasında mükkemmell karektere sahip işi ,kariyeri çoluğu,çocuğu olan insanlarda var tebiyesizlik yapma ,aldırma kartal aldırma dersek ne olacak onu anlamadım. millet köyüne gitmiyo maça gidiyor,o dediğin insanlar eve belki ekmek almakta zorlanıyor kombine alıyor bu yıl hariç ! köyüne gitmiyor deplasmana gidiyor sakın bidaha saçma sapan konuşma.. son holiganın anlamını dahi bilmezsin sen ...optik başkan bize yemek ısmarlasana yı niye söylediğimizi ve optik başkanın hayata rest çekip hayatını beşiktaşa adadığını da bilmezssin adam gibi konuş konuşmuyorsanda sizin gibiler deme 4 yıldır lider olamayan bir takımın taraftarı olarak hersene geliyoruzz diyen biz değilmiydik .iyi günde kötü günde kavramını kim dile getirdi. 3dünya ülkesinden de farkı yok zaten sayenizde sizlerin arasında koyun sürüsünün içinde olmakta çok acı verici .kafana görede insanların tarzlarını yorumlama
__________________ öLüMsüZ oLMaN İÇİN yüReĞini Koymak GereK | ||
| | |
| | #10 | |||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Elestirdin ne gecti eline... Belli olan bisey var bu sezon bu takım,teknik ekip ve yonetimle yola devam edicez... Bi girisimde bulunurken kime ne yararı var diye dusunmek lazım.. Cok net soyluyorum sezonun baslamasına 1 hafta kala Ertugrul ve yonetim istifa diye konu acmak ve onu desteklemek kafasızların isidir...Devam edin sizi artık kale bile almıyorum!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |