![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | bence serdar kurtulusu sag kanattan alip toramani oraya koymak kartalin kanadini kirmak olur toraman 50 yil ugrassa serdarin kestigi muz ortalari kesemez bu bir buyuk ihtimalle bu sezon bence yani tello yedek kalacak diye dusunuyorum
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Evet Tello bek oynayacaksa yedek kalma ihtimali yükselir birkaç hafta içinde. Bu sistemde ben olsam Seriç + Bobo yu yedek bırakırım maçın durumuna göre çift forvete dönersek Boboyu o zaman kullanırım. Tek forvetlik sistemde kanatları kullanabildiğimiz sürece o görevi Nobreden daha iyi götürebilcek bir adam tanımıyorum. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | cisse yedek oturacak gibi görünüyor...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mutlaka biri sakat olur bilmem ne olur devamlı 2 yada 3 yabancı yedek kulübsinde olur bence. Bir değil iki üç olur
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 58
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ertuğrul Hoca'nın söylediği son demeçlere göre Nobre ileride tek forvet gibi düşünülüyor zaten Oktayın jubile maçında da onu oynattı bu durumda Bobo'ya yol görünüyor gibi ama işin ilginç tarafı uzun yıllar sonra ilk kez takımda alternatif futbolcular çok fazla şu an hangi yabancı yedek kalacak diye konuşmamızdan ve herkesin farklı yorumlar yapmasından da bu belli sanırım .
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bobo oturacak ![]() Nobre-Holosko ba$layacak hoca. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | <P><STRONG><EM><FONT color=white>---------------rüştü--------</FONT></EM></STRONG><STRONG><EM><FONT color=white>---------</FONT></EM></STRONG></P> <P><STRONG><EM><FONT color=#ffffff></FONT></EM></STRONG> </P> <P><STRONG><EM><FONT color=#ffffff>----------sivok------zan-------------</FONT></EM></STRONG></P> <P><STRONG><EM><FONT color=#ffffff>s.kurtuluş----------------zapotancy</FONT></EM></STRONG></P> <P><STRONG><EM><FONT color=#ffffff>---------cisse----tello---------------</FONT></EM></STRONG></P> <P><STRONG><EM><FONT color=#ffffff>delgado-------------------aydın-----</FONT></EM></STRONG></P> <P><STRONG><EM><FONT color=#ffffff>----------</FONT></EM></STRONG><STRONG><EM><FONT color=#ffffff>---holosko------------------</FONT></EM></STRONG></P> <P><STRONG><EM><FONT color=#ffffff>--------------nobre------------------</FONT></EM></STRONG></P> | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |