![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | zapo-toroman libero sivok-cisse önlibero nasıl? | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() | Takımda herkes oynamalı
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Onlara hiç gerek yok şu anda, Serdar-Zapo-Sivok-Tello savunma hattı bozulmamalı, hadi Tello'yu yedeğe çekeceksen illa, yerine oynatılacak oyuncu Emre Özkan olmalıdır bence, Üzülmez değil...Emre Özkan-Tello ikilisi de iş yapabilir ilerleyen maçlarda zaten, Ertuğlul hocanın bu ikiliyi de zamanla kullanacağını düşünüyorum... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | toramandan bek olmaz kim ne derse desin tandogan oynasa daha iyi toraman oynayacagina
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
BABA HAKKI ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ıbrahım toramandan ne sağbek olur , ne stoper olur, nede on libero olur artık beşiktaşa, geldiği günden beri futbolunu ilerletmeyen ,aksine her zaman özelliklerinden de kaybeden ve aynı zaman da tatsız bir olayla spor gündemini haftalarca meşgul eden bir oyuncunun beşiktaşa faydalı olabileceğini düşünmüyorum ...umarım yanılırım ama ,beni yanıltacak bir ışık da göremiyorum maalesef ibrahim toraman 'da...
__________________ !! AĞIRDAKİ ATLARI ELDEN ÇIKARTMAKTANSA, SARAYDAKİ EŞEKLERİ TASVİYE ETMEK ÇOK DAHA UYGUN OLUR'' François- Marıe Arouet | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hayırlısı hadi bakalım | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |