![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Yalniz Dikkatinizi cekerim Lucescu giderken herkes bayram etmisti.Gerci ne kadar iyi bir Teknik Direktör oldugunu bilsek te sivri dili yüzünden hakemlerle basimiz sik sik belaya girebilir. Yine de gelirse cok sevinirim ![]()
__________________ CARSI"yim KARSIyim!!! | ||
| | |
| | #2 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | inş. yalan bi haberdir.ertuğrul sağlama kesinlikle güveniyorum şampiyon yapacak bizi
__________________ Ne vardı herkez TÜRK'üm diyebilseydi... Kardeşlerinle yanyana değilde karşı karşıya gelmek işte asıl bu beni üzüyor... Biz yemin ettik bir kere bayrağımız her zaman her yerde edirneden karsa dalgalanacak... kusura bakmayın kardeşler bu yolda ant içtik şehitlik şerbetini içmeyi kabul ettik... | ||
| | |
| | #5 | ||
| Satanist kesen Mücahit kedi ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | gelecekse Luce gelsin ondan daha iyisi yok ama burda suç nıye ertuygrula atılıyor anlamıyorum... atılacak tek kişi yönetim .... | ||
| | |
| | #7 | ||
| fanatik kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | İnşallah Lucescu gelir ne diyelim.Ertuğrul artık sabrımızı taşırmıştır, ona gösterilen sabır başka hiç bir teknik adama gösterilmedi şu ana kadar.Yeter be yeter 2 senede rezil ettin Beşiktaşı.Birde çıkıp maçtan sonra ''Hayat devam ediyor'' diyorsun..Liverpool'dan 8 yedirdin istifanı sunmadın, hadi dedik kazadır, ama adı sanı duyulmamış bir takım karşısında rezil top oynayarak uefa guruplarında kalamadan hezimet yaşattın ettiğin lafa bak.Defol artık yüzümüzü kara çıkardın. | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yine medya yalan haberlere başladı,5 maçta 3 kez yeniken fb yi değilde niye bizim t.direktör gidiyo... hep böyle mi olıcak,bu kaçıncı.. daha önce tigana nın da,delbosgue nin de gönderimesi hata olur demiştim şimdi de diyorum... ertuğrul bence kalmalı,gidecek birileri varsa o her şeye boş boş konuşan yöneticiler veya g.zan başta olmak üzere işe yaramayan bikaç oyuncu gitmeli... | ||
| | |
| | #9 | ||
| DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | nuri şahin beşiktaşta haberine çok benziyor bence aslı yok | ||
| | |
| | #10 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Doğruysa güzel olur
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |