![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #52 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tabi gelsin luce...3 mağlubiyet sonra onuda gönderirsin...ki kendini ve futbolcuarı kurtar..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #53 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Luce gelicekse gelsin bu saatten sonra gelmiycekse MALESEF saglamla yola devam edelim
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #55 | ||
Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | takıma lucee gelecekse gelir eğer o gelmiyecekse sağlamla gidilmeli inşta öyle olurr
![]() | ![]() |
![]() | #56 | ||
Satanist kesen Mücahit kedi ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | gelecekse Luce gelsin ondan daha iyisi yok ama burda suç nıye ertuygrula atılıyor anlamıyorum... atılacak tek kişi yönetim .... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #57 | ||
Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #60 | ||
fanatik kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | İnşallah Lucescu gelir ne diyelim.Ertuğrul artık sabrımızı taşırmıştır, ona gösterilen sabır başka hiç bir teknik adama gösterilmedi şu ana kadar.Yeter be yeter 2 senede rezil ettin Beşiktaşı.Birde çıkıp maçtan sonra ''Hayat devam ediyor'' diyorsun..Liverpool'dan 8 yedirdin istifanı sunmadın, hadi dedik kazadır, ama adı sanı duyulmamış bir takım karşısında rezil top oynayarak uefa guruplarında kalamadan hezimet yaşattın ettiğin lafa bak.Defol artık yüzümüzü kara çıkardın. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |