![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #71 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yazıklar olsun........ | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #72 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | aslına bakarsanız şaşırmadım bosque çalımbay tigana sağlam nasıl geldiyse denizlide öyle geldi öylede gider ali gültiken koray burak fahrinin gidişide 1 gecede oldu demirören gitmedikce daha çok giden gelen olur bu medya başkan yönetim kurulu oldukca gelen giden devam edecek beşiktaş huzur bulmyacak beşiktaşlıda mutlu olmayacak arkadaşlar 3 hafta mutluluk hayalleri kurduk oda bitti denizli gelse ne olur sağlam gitse ne olur bu yönemtim oldukca bize mutluluk haram olur aslında sorun bizdede değil fb de aynı gsde tsde son yıllara bakın bakalım şampiyon olamayan teknik direktörler gidiyor sorun türk futbol anlayışı ve yöneticelirnde aslında fb daumla istikrar yakalamaya çalışan fb şampiyonluk gidince daumu kovdu zico şampiyon olamayınca gitti gsde aynı terim hagi şampiyon olamadıklarından şutlandı gerets şampiyonluğu kaçırınca gitti felkamp erkenden şutlandı hakemler olmasa gecen sene gs şampiyon olurmuydu.... ts daha düne kadar td öğütme fabrikası gibiydi bizim futbolumuzun temel sorunu aslında istikrarı yakalayamamak şu an gs ve fbnin t.d. leininde yeri sallantıda denizli gelse ne olurki 5 sene kalacakmıki bizde kalması için bu yıllarda şampiyon olmalı hayırlı olsun diyelim aslında soğudum hergün terörün olduğu onlarca şehidin verildiği ekonomik olarak düzlüğe çıkamadığımız her yerde ihanetin kokuşmuşluğun adamsendeciliğin çıkarcılığın olduğu şu ortamda sağlam gitmiş denizli gelmiz aregones dedeymiş skibe acemiymiş terim küfürbazmış milli takım kazanamamış beşiktaş elenmiş fb başarısızmış gs kötüymüş ts başarılıymız bursa sivas antep iyi başlamış vs. vs kimin umrunda uyutuluyoruz fubolla beşiktaşımı çok seviyorum ama ülkemin o kadar çok sorunu varki futbolla uyutuluyoruz aslında denizleye sonsuz başarılar ama ülkem kan ağlıyor
__________________ gidin ya d&d | ||
![]() | ![]() |
![]() | #74 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
arkadasim denizlinin en son calistirdigi takimin ismi duyulmamisti diyosun da ertugrul sanki italya liginden mi geldi 3 senelik teknik direktordu alt tarafi kayseriyi calistirmisti denizli su ana kadar 2 buyuk u biz de sampiyon olursak 3 buyuk u samp yapmis yerli hoca haa bende normal sartlar altinda istemem ama olan oldu huzur duzen bozuldu koca kafa tupcunun sayesinde bu saatten sonra denizli de gelse morinho da gelse ayni zaten tupcu gitmedikce huzur yok denizliyide kendi haline birakalim takilsin su saatte kim bulunacak ki ertugrula taninan sans denizliye de taninmali
__________________ ___Beşiktaş bir Gerillanın Hayata İtirazıdır.__ ___Susarsa ÇATIŞMA, Konuşursa SAVAŞ,___ ___Yazarsa DESTAN, Severse Devrim OLUR.__ | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |