![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Size sormak istediğim; Ertuğrul sağlam'ın icraatlarından bahsedermisiniz? bana somut başarısını gösterirmisiniz? Bana futbolculuk ve antrenörlük deneyimini gösterirmisiniz? bana ekibinin kim olduğunu hangi sertifikalara sahip olduklarını söylermisiniz? 2-Kısmen doğru ama eksik. Elinizdekilerden maksimum verim almak teknik direktör işi. Bunu da sağlamakla yükümlü olan teknik direktör ve kurduğu ekibi tabiki de kadro derinliği. Yorgun adamları ayda 10 maç yaptırırsan fiziksel çöküş kaçınılmaz olacaktır. Yanlış çalıştırırsan da uzun süreli adale sakatlıkları kaçınılmaz olacaktır. 3-Tigana çok iyi bir ekibe sahipti ama oyun okuyamıyordu ancak ekibinde oyuncuları iyi keşfeden (Fransa milli takımının eski yetenek avcılarından) kişilerden yardım alıyordu (Bettoni idi sanırım), iyi bir kondisyoneri vardı. Ayrıca oyuncularla yakından ilgileniyor ve oyuncuların kişisel gelişimleri için çabalıyordu. Oyun okuma sıkıntısına gelince İngiltere de çalıştığı zaman ki eleştirilerde, Fransa ya kendisi için yapılan eleştirilerde, Türkiye deki eleştirilerde ve kendi yorumlarımda da bu ifade edilen bir durumdu. 5-Birinci sınıf olmak için bir ekibe ihtiyaç var. Yöneticisinden teknik direktörüne kadar. Teknik direktör burada kilit bir role sahip. Siz o kilidi yanlış seçerseniz zaten baştan kaybedersiniz. | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | "Ertuğrul sağlam'ın icraatlarından bahsedermisiniz? bana somut başarısını gösterirmisiniz? Bana futbolculuk ve antrenörlük deneyimini gösterirmisiniz? bana ekibinin kim olduğunu hangi sertifikalara sahip olduklarını söylermisiniz?" Şunu anlatamadım galiba..yada daha önce yazdılklarımı okumamış olabilirsiniz..Bana göre gerçek olan ,yani asıl objektif kavram kulübün başarısıdır..T.D. lerin başarıları subjektiftir..yani Klüp komple başarılı ise TD de başarılıdır.. Ben ,futbolda TD direktörlerin kariyer istatistiklerinin o TD ün dğerini yansıttığına inanmıyorum.. Yani ,Del Bosque nin istatistikleri, onun 1. sınıf hoca olduğunun kanıtı olamaz.. yada beşiktaştaki istatistikleri de kötü hoca olduğunun kanıtı olamaz.. Benim görüşüme göre standart bir hocanın takıma katkısı %15-20 yi geçmez..zararıda (eğer kaleciyi sağbek,santraforu solbek oynatmaz ise)ancak kulüp olarak bir yerlere geldiyseniz oralara layık hocalarla çalışmalısınız..Şu anda Maurınho yu getirin başarılı olamayacaktır. Benim Ertuğrula özel bir sempatim olamaz..Ancak savunduğum şey; sezon içerisinde takımların hele de erken sezon açanların vücuttaki atılamayan laktat sebebi ile formdan düşmelerini antrenöre bağlayıp onları kovmanın yanlışlığı idi..Beşiktaştaki forsuz dönemin ,rejenarasyon idmanları ile atlatılıp,yeni küçük yüklemelerle yeniden form yakalanacağına inanıyordum.Çünkü hoca değişiminin ,yeni antreman metodlarını da beraberinde getireceğini ve bununda sakatlıklara yol açacağını,futbolun her kategorisinde oynamış ve çalışmış biri olarak biliyorum.. Ayrıca Beşiktaşta hoca böyle gönderilmemeli...Ya geçen sezon bittiğinde yapılmalıydı yada bu sezonun sonunda.. Artık olan oldu..Aslında hepimizin aynı tarafta olduğunun bilinci ile ,önyargısz bir şekilde yeni hocamızı yıpratmamalı ve takımızı desteklemeliyiz Saygılar...
__________________ ![]() Konu Karetta2002 tarafından (09-10-2008 Saat 10:23 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | ||
şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Giden gitti.Olan Beşiktaş'a oluyor siz daha birbirinizi yiyorsunuz.
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | ||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
Ahaa buraya yazıyorum. M.Denizli 3 veya 4 maç kaybetsin siz yine başlayacaksınız HOCA İSTİFA demeye. Bu yanlış. Ayrıca bu takımı Mustafa denizli de şampiyon yapamaz bi başkasıda. Maç çevirecek oyuncumuz yok. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bizde istikrar istiyoruz tabi ki,zırt pırt hoca değişsin istemiyoruz bunu hiç bi taraftar kabul edemez ancak 1,5-2 sezonda ertuğrul hocanın takımı futbol olarak 1 arpa boyu ilerletemediği gün gibi ortadadır,ağzı olan konuşuyo zaten,bırakın da hocayı eleştirme,protesto etme hakkı büyük beşiktaş taraftarında da birazcık olsun..eğer maç çevirecek oyuncu yok diyosan bu işin farklı boyutu,bu söylediğne katılabilirim ancak tam işte burda hoca faktörü devreye giriyo,teknik direktörün takım oyununu iyi otynatacak,futbolculara moral,motiveasyon vermede iyi, illişkilerinde samimi,tecrübeli ve iyi bi taktisyense zaten sorun yaşamazsın bunu en iyi yapanlardan biri lucescu ise diğeri mustafa denizlidir..ben şampiyon olacağımıza inanıyorum | ||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 54
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |