![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben hala sonuna kadar inanıyorum . Sezon sonun da görücez zaten bunu kim gelirse gelsin bu sene şampiyon biziz. Ama bazı seyleri şampiyonluk kapatmaz 8-0 ve daha acısı 4-1 gibi bunlarda zor temizlenir zaten ![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaşlar mustafa denizli tecrübeli ( fatih terimden kat kat daha iyi) üstelikte hiç bi oyuncumuzu ligimizi tanımaya bir teknik adam geliceğine mustafa denizli bence şu duurmda en iyisi ...ertuğrul adam gibi gitti ama geri gelecek demirören ve ekibi gittiği an gelicek ve de damgasını vurucak... | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | mustafa Denizli her çalıştığı takımı şampiyon yapmış bir hocadır. Bu tepkilerin sebebini gerçekten anlayamıyorum .90 dakikayı savunma yaparak geçiren hiçbir zor maçta başarılı olamayan , rakip Hacettepe de olsa Liverpoolda olsa farketmeden oyunu rakibe kabul ettiremeyen Beşiktaş'tan çokmu mutluydunuz arkadaşlar. tamam Erturğrul Sağlam gerçekten çok iyi bir insan gerçekten adam gibi adam ama onun görevde olduğu zaman diliminde Beşiktaş gerçekten hiçbir maç iyi oynamadı , ümit vermedi. Bu tepki niye anlamıyorum
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #5 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() Konu vrossi_kartalizma tarafından (08-10-2008 Saat 22:50 ) değiştirilmiştir.. | |||
| | |
| | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
aynı doğrultuda düşünüyorum. olumlu düşünmeyen arkadaşların biraz kendilerine gelmesi gerektiğine inanıyorum. biraz silkinin lütfen. en son ne zaman şampiyon olacağınıza inandığınızı hatırlıyor musunuz? maçları bu kadar rakip yarı sahasına yığarak oynadığımız hangi sezon kaldı aklınızda? tello'nun bu kadar etkin olabileceğini düşünmüş müydünüz? ya da nobre'nin verkaçlara girip ceza sahasından gol vuruşu yapacağını? değişimi farkedelim hep birlikte. farketmeliyiz geç olmadan. fb maçı bitiminde hakim olan tek düşüncem bu takımın sezon sonunda şampiyon olacağıydı. önümüzdeki fikstüre baktığımızda trabzon'la oynayacağımız maça kadar hepsini kazanma şansımız çok yüksek. bu da büyük avantaj demektir. bakın arkadaşlar biraz sağduyulu yaklaşmamız gerektiğine inanıyorum. biz, takıma olan inancımızı hem de fb yenilgisi sonrasında ankaraspor maçında tüm stadı doldurarak gösterebiliriz. bu inancıın bir göstergesidir diye düşünüyorum. gerçekten inandığımızı sahadakilere, teknik ekibe ve yönetime gösterebiliyorsak tam bir kenetlenme olacağını düşünüyorum. bir yenilgi sonrası tüm içtenliğinizle, tüm desteğinizle bu takıma kucak açıyorsunuz ve müthiş bir sinerji yaratıyorsunuz. kucak açmak herşeyi unutmak demektir. iyi oynuyoruz. yakında daha da iyi olacağız. ağlamak için değil gülmek için nedenler bulmamız gerektiğini düşünüyorum. hiç bu kadar inanmamıştım şampiyonluğa. itici güç olmak zorundayız. önce ankaraspor maçında sonra da bu desteğin tesadüfü olmadğını ankaragücü maçında göstermeliyiz. bize yakışan budur büyük beşiktaşlılar.. iyi düşünelim ve desteğimizi verelim. lütfen...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ertuğrulun adamlığına denilecek bişey yok ama taktik bilgisi malesef çok zayıftı bende isterdim bi alex ferguson gibi yıllarca bu formayı giymiş biri olarak takımın teknik direktörlüğüne devam etmesini ama malesef henüz çok tecrübesiz kazandığımız maçların çoğu 1-0 2-1 gibi kısır skorlar ve en basit görüenen maçlarda bile stressiz maçı bitirmiyoduk ve oynadığımız futbol beşiktaşıma yakışmayan tatsız renksiz bi futboldu ertuğrulun türkiyenin en kaliteli hücumcularından biri olan telloyu defansa çekmesi bile ne kadar tecrübesiz olduğunun basit bi kanıtı denizli hücum futbolunu benimsemiş bi hoca ve alınan skorlar yanıltıcı olmasın takımımız adına yakışır şekilde oynamaya başladı ve yakın zamandada bunun meyvelerini toplayacak bu sene şampiyonluktan en ufak bi kuşkum yok... | ||
| | |
| | #9 | ||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | sampiyonluk ne ben anlamadim bu klubun sadece bir ihtiyacidir haydi bi kibritte sen yak donemlerinden gecen sanli besiktasim dunya uzerinde hicbir zaman var oldugu muddetce su bes yildaki kadar rezil ve rusvan olmamistir eskiden besiktas dendimmi akla sayginlik gelirdi adalet vakurluk gelirdi bizim donemimizdeki gencler bilir aa akli sundan 5 sene once ermeye baslayan genclere sorun ne biliyorsunuz besiktas hakkinda diye onlardan alacaginiz cevaplar bugun ne duruma geldigimizin acik gostergesidir besiktaslilik durusunu burusturup bir koseye firlattilar bu serefsizler adminimiz meric diyor klubu kotu yonetmesi insanlarin serefsiz oldugu anlamina gelmez diye dogru ama bunlar sadece besiktasa degil tum ulkeye zarar veren serefsiz oglu serefsizler hemde kusura bakma ama bunlar bu sifati layigiyla hakediyorlar
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
| | |
| | #10 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | herkez geldi bi yönetim gitmedi allah belalarını versin artık kim gelirse gelsin sadece yönetim gitsin bu güne kadar hiç bi hocada sıkıntı olmayacaktı bu yönetim olmasaydı. gerçi yönetim demeye dilim varmıyor artık rezil kepaze olduk tüm aleme allah 1001 türlü belanızı versin ............ | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |