![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #14 | ||
Sewiyorum Deli Gibi ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ii olmuş şimdi arayın bakaklım toramamnı hahaha
__________________ Anti-Demirören | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ....sızan bilgiler arasında.... .....dediği öğrenildi......... ....gelen bilgilere göre....... ....kulübe yakın kaynaklardan..... Yukarıdakiler kolpa basının kullandığı Kopyala/Yapıştır kalıplardan bazıları olup, genelde uydurdukları haberlerin sonuna eklerler. Resmi bir açıklama duymadan, görmeden, okumadan hiç bir şeye inanmayın.
__________________ yalnızlık alır götürür, vay beni yazık bana, eller böyledir hep ayırır karışıp sevdalara | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | İKİ OMZUDA ÇIKIK bi adama ''Kenan Öner 750 bin YTL’si garanti, geri kalanı ‘en az 20 maç oynama’ şartına bağlı 1.7 milyon YTL teklif etti. Aldığı yanıt “Maç başına teklifi unutun. 1.5 milyon YTL garanti para istiyorum” oldu. sonrada yol verildi olay bundan ibaret bırakın bakalım nereye gıdebılcek!!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
Hangisinin yaptigi daha ayip? Bir anlik sinirle kavga edenin mi? Takimi zor durumdayken uzerinde hak etmedigi parayi koparmaya calisanin mi?
__________________ ___Beşiktaş bir Gerillanın Hayata İtirazıdır.__ ___Susarsa ÇATIŞMA, Konuşursa SAVAŞ,___ ___Yazarsa DESTAN, Severse Devrim OLUR.__ | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |