![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Teknik direktör gitsin demek ayrı şurada hata yapıyor demek ayrı. Eleştirinin olması gayet doğal ve doğru. Eleştirnin tarzı tarışılmalı bence niye eleştiriliyor kavramı değil. Bu arada formsuz oyuncular sene başından beri formsuz. Sadece 2-3 haftadır değil. Antreman tarzının değişmesi oyuncuların daha kolay sakatlanmalarına ve daha erken form tutup daha erken formdan düşmelerine neden olabilir ancak Beşiktaş'ta formsuz olarak gösterilen her futbolcu ligin ilk haftasından beri formsuz. | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şu anda Dünya üzerinde de önüne geleni deviren bir spor kulübü yok zaten. Bu takım ilk mağlubiyetini aldı, yıllardır Türkiye Liginde zirveyi zorlayan bir Kayserispor'a karşı hemde. Bu çok kötü bir durum değil, biraz mantıklı yaklaşmak lazım bu sonuçlara. Şu anda Türkiye Liginde Kayserispor'u deplasmanda mutlaka yener denilecek bir takımda yok zaten, şu şartlarda olamazda. Camiayı bölmek yerine birliktelik için çabalamak lazım..
__________________ | ||
| | |
| | #3 | ||
| Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | bir maç kaybettik Y.D şimdi mustafa denizliyi yollar ![]() | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Zaten kimse takım kötü gidiyo artık başka takımı destekliyim demiyo burda arkadaş hepimiz Beşiktaşlıyız ama yanlış yapan herkimse onu eleştirebilme hakkımız var ve bu çok doğal.Ertuğrulda yanlış yaptı eleştirdim mustafa denizlide yapınca eleştiriyorum bunlarda gayet normal şeyler.ama bunlar sana tersse uzun zamandır girmiyormuşunda zaten tekrar uzun bi süre girmemen dileğiyle bu foruma | ||
| | |
| | #5 | |||
| Guest
| Alıntı:
| |||
|
| | #6 | |||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Pardon abii cefa çeke çekee sefa nedir bilemez olduk yıllardır alışmışız cefa çekmeye birkere malesef ,vefa örneği sergiliyorsun yazmalıydım ben ertuğrulun gitmesini en çok arzulayanlardan biriydim oyüzden sende yazmışsın (şimdi hoca gidince herşey düzelir gibi aptalca yazılar)başlayan cümlelerin içinde bende haliyle ertuğrul gitsin diyenlerden olduğum için bu yazıyı yazdım gerçi büyük bölümü ertuğrul hocanın kalmasından yanaydı ama herneyse aartık.yoksa sistemle ve düşüncene birşey dediğim yok haklısın orada yani. oluşumlar zordur onun bilincindeyim denizliyede teknik adamlık konusunda başarılı olacağını düşünüyorum kariyeri belli bir adam zaten. Holoskonun düşüşünün sebebini biliyorumda Delgadoda sana malesef katılmıyorum 3 yıldır ben bir numarasını göremedim bir kaç şık gol haricinde .
__________________ öLüMsüZ oLMaN İÇİN yüReĞini Koymak GereK | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ağladımı bilemiyorum şimdi Hangisi ? LiverpooL ? FB iki maç kadıköy inönü ? Gs geçensene 5. hafta 6 eksiğe rağmen yenemediğimiz oynayanlardan 3 ünü filan sayardım omu yoksa Metalis ? diğerlerini saymıyorum Türkiye kupası çaykur yenilgisi yada süper kupa almanyada fb yenilgisi gene ?
__________________ öLüMsüZ oLMaN İÇİN yüReĞini Koymak GereK | ||
| | |
| | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |