![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #51 | |||
alayına gider ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #52 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Geçen sene Holosko geldikten sonra..3 forvetimiz de oynayabilecek durumdayken ben hiç tek forvetle oynadığımızı hatırlamıyorum..Kaldı ki İnönü'de değil, deplasmanda da tek forvet oynamıyoduk.. İçerdeki derbilerde bile çift forvet oynadık.. Normal maçlarda da Holosko- Bobo- Nobre- Delgado-Tello nun aynı anda 11 de olduğunu bilirim..Antep maçı buna örnek mesela..1-0 dan 3-1 mi bitmişti? Kasımpaşa da aynı 2-0 dan 4-2 bitmişti.. Bu maçı kaçırdığına üzülmen doğal..Güzel bir maç oldu..Ama Ligin en zayıf takımı..Sen içerde 2-0 geriye düşüyorsan istediğin kadar at sonra..Bunun bi açıklaması olamaz..5 gol attık..3-4 tane de kaçırdık..Hepsi bu..Zaten geçen seneki bu tür maçlarda da aynı şeyler oluyordu..Denizli bu takımın sadece taktiğini değiştirdi..Oyuncular üstünde hiç bir olumlu etkisi olmadı diye düşünüyorum ben..Zira Delgado o geldikten sonra iyice düşüşe geçti.. Bi alt yorumunda da Bursa'da puan kaybı doğal demişsin.. ![]() ![]() Konu İbodaca tarafından (08-11-2008 Saat 10:24 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #54 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ilk 25 dakika zorlansakta kolay bir maç oldu hepimizin tahmin ettiği üzere..zaten bu maçın 0-2 bitmesi beklenemezdi..0-2 olunca arayan arkadaşalrıma maç sonunu beklemeden hepinizi tekrar tekrar arayacağım bakalım o zaman ne diyeceksiniz dedim ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #55 | ||
Sadece 24 ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | happy birthday nobre
__________________ ŞU DINMEYEN ARZUYA KARŞI KOYSADA DAĞLAR, ÜMITSIZCE GÖZLERIM SANMAKI HERDEM AĞLAR;VARSINDA HASRET ILE GEÇIVERSIN SENELER, BIZI AYIRAN YOLLAR BIRGÜN YENIDEN BAĞLAR... ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #56 | ||
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Denizli'nin oynattığı şu taktik beğendiğim bir taktik..Bizim takıma şuan için en uygun olanı..O konuda kimse birşey dememeli bence..Yok kanattan iyi gelen takımlar 5lik yapar fln.. Zaten şu takktikte yapılan kanat savunması en az klasik 4-4-2 zamanında yapılan kanat savunması kadar..Bu taktikte Cisse nin yerine adam gibi bir dinamo bu takımı uçurur..Ozaman belki Matias da daha vermli olabilir..Burası biraz düşüdürücü ama "umut fakirin ekmeği" işte ![]() İnönü de kolay kolay maç keybetmeyiz..Ben bu sene derbileri daha rahat oynayacağımızı düşünüyorum..Patlamaya hazır bomba misali bir savunmamız yok en azından..Ama Bursa - Sivas - Kayseri - İBB gibi maçları içerde kesin almalıyız..Sivası alamadık ama diğerlerini kesinlikle almalıyız..Zaten bu takımlarla olan deplasman maçlarını kayıptan sayıyorz şimdiden.. ![]() ![]() Lig'de bu sene şampiyonluk gelir..Seviniriz..Çoşarız..Ama gelmezse, lig bitmeden havlu atarsak; M.Denizlinin gitmesini ilk isteyenler; şuan şuursuzca savunanlar olur.. ![]() ![]() BJK şuan Şampiyonluğun en büyük favorisidir..Ama rakiplerimiz bu şekilde giderken en büyük favorisidir..Geçen seneki GS-FB olsaydı bu kadar net konuşamazdık..O yüzden en büyük temennilerimizden biri de rakiplerimizin bu doğrultu da gitmeleri olmalı.. ![]() ![]() Konu İbodaca tarafından (08-11-2008 Saat 10:25 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #57 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #58 | |||
alayına gider ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #59 | |||
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() Aslında benm yorumumu bidaha okuyarak da kendini alt edebilirsin ama ben yardım ediim ![]() Ben şuan FB'yi bizden iyi görmüyorum.. ![]() ![]() Bizim takımımıza " çok kötü, berbat, felaket vs.. " gibi yorumlar mı yaptım ben mi hatırlamıyorum? Ne diosun valla çözebilmiş değilim ? ![]() " Maçları kazanamadıktan sonra ne anlamı var şampiyonluğun? ".. Tam olarak böyle birşey söylemedim ama sen öyle diyosan hadi onu da açıkliim sana ![]() Bir takım şampiyon olurken 34/34 yapacak değildir tabiki..Nitekm biz de puan kaybediyoruz..Ama her dişli takıma kaybetmeyi normalden saymamalı bir takım..Bu bir takım " büyük bir takım" ise hiç saymamalı zaten..Ben zaten iyiyiz diyorum..Umarım rakiplerimiz böyle gider diyorum..Şampiyon olursak sevinmem demiyorum..Senin aklına , anlama kabiliyetine diyecek bişey de bulamıyorm doğrusu ![]() Şampiyon oluruz dedim ben..Ama her dişili rakibe kaybedebeceksek, her deplasmandan umutsuzsak bu işten ne kadar zevk alırsın sen? Biz de 1903 Delisiyiz ama körükörüne bir delilik değil bu..Sadece gerçekleri konuşuyorum..BJK çok kötü mü dedim?..Şampiyon olamaz bu takım mı? Sadece hemen havaya girilmemeli, aham şaham birşey yok ortalıkta diyorum.. Ha sen aksini söylüyorsan..Kocaeliye 5 attık varmı daha iyisi diyorsan..Orası ayrı..Bambaşka.. ![]() Ama biraz da saygı gerek.. Bazı yorumlara katılmayabilirsin..Ama bunu şurda bir Beşiktaşlıya yakışır şekilde dillendirirsen daha iyi olur..Zira ne GSliden ne FB liden bir farkın, farkımız olmaz.. Konu İbodaca tarafından (08-11-2008 Saat 11:23 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #60 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |