![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ya Allah Askına Ertugrul Saglam Kimlerle Mac Yaptı Takım Ne Kadar Top Oynadı Tmm Denizli nin de Hataları Var Ama Hic Deilse Takım Biraz Top Oynuyor Ayrıca Birde Sunu Soylicem Sadece Delgado Tabiki Kurtaramaz Takımı Kac Tane Pas Attı Net Pozisyon Yarattı Pası Atıcak Sonra Kendi Pasını Alıp Gol mu Atıcak Adam? Tamam Cok Kosmuyor Ama İyi İsler Yapıyor Bence Serdar Ozkan ın ise Kesinlikle Sag Kanatta Surekli Olarak Oynaması Lazım Tabi Bunlar Benim Gorusum Ekrem Dag İse Cok Acemi Bence... | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | takımda sistem yok sistem haricinde sistemi uygulıyacak yetenektede adam yok ertuğrul sağlamın çift ön liberolu sistemi iyiydi ama beşiktaş chelsea veya barcelona değil.sezon sonuna kadar bu takım böyle gider.
__________________ ... | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | onlar yüzünden yenildik demedim zaten ama bizim "onlar sayesinde kazandık" diyebileceğimiz oyunculara ihtiyacımız var serdar özkan neden deplasman maçlarında kenarda tutulur anlamıyorum top kapma konusunda ben de hem fikirim ama ortasahada oynayan bu oyuncuların önemli olan top kapması değil topu doğru kullanmasıdır ben doğru kullabildiklerine inanmıyorum, gökhan zana da iyi dememin nedeni bütün hava toplarını almasıdır defans bugün iyiydi zapo ve toraman ı da beğendim bursanın tek pozisyonu var maç boyunca ama hücumda çok yetersizdik. | ||
| | |
| | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
__________________ | |||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Bobo-Batuhan oynamali artik YETER!! Nobre ve Holosko iyide kotude oynasada hep banko boyle olmamali!! Denizli aklini basina topla yeter artik!! Kayseri,Sivas ve Bursayi yenemedik, nsl sampiyon olacagiz biz??
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | delgado konusunda haklısın ama bu adamın deplasmanlarda gerçekten özgüven sorunu var bunu nası halledeceğiz bilmiyorum ve halletmezsek de büyük sorun olacak :S cisse yi bilmem de sivok bu takıma gerçekten çok lazım. hem geriden çıkışları hem doğru paslarıyla gerideki en önemli bağlantımız sivoktur. | ||
| | |
| | #7 | ||
| fanatik kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Ben kesinlikle karamsar değilim.Serdar Özkan ve Nobre o pozisyonları gol yapsa maçı kazanmıştık.Bu maçta son vuruşlarda etkisizdik o kadar.Yoksa takım çok iyi oynadı.Eskişehir maçı ile birlikte galibiyet serisi yakalarız..Bu takımda iş var. Konu FANATİK KARTAL1903 tarafından (16-11-2008 Saat 18:20 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | katılıyorum.
__________________ BURASI İNÖNÜ BURDAN ÇIKIŞ YOK | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Halen Ertuğrul Sağlam propagandası devam ediyor şu forumda, yazık gerçekten. Geçen sene bundan bin kat daha kötü olan ve düşmemeye oynayan Bursaspor yenmemişmiydi Ertuğrul Sağlam yönetimindeki takımı? Halen ne bu kıyaslama merakı. Neyse artık.. Orta saha oyuncularımız çok dirençsiz, bunu sistemle alakalı kabul etmemek gerek. Eğer ki dinamik bir orta saha oluşsa yenemeyeceğimiz bir takım yok şu ligde ama halen oyuncularımız anlamsız bir durgunluk içinde. Beklemekten başka çare yok, Trabzonspor farkı 10'a çıkarsa bile sorun değil eğerki bizim oyuncularımız biraz da olsa formalarının kıymetini bilseler fark açan taraf oluruz ligde..
__________________ | ||
| | |
| | #10 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
| |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |