![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Dikkat edersen ben ertuğrulu savunmuyorum ancak ertuğrulun bile bu kadar sacmaladığını görmrmiştim. Bence senin sandığın gibi sadece oyuncu secimlerinde değil "aynı zmanda" sistemde de sorunlar var diyorum Bu ilkel sistemlerle bir yere varılmaz kardesim. Takım defans ofans diye ikiye ayrılmıs.Ayrıca bak şunu not et fener maçında denizli tarihi bir defans anlayısıyla cıkacak sakın bu dediklerimide unutma.TS maçı bir provaydı.İnsallah ozman utanmayız .. Konu burki8686 tarafından (16-11-2008 Saat 18:39 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ya beyler neyi tartışıyorsunuz allah aşkına ne denizlisi ne ertuğrulu takımdaki 11 e bakın birbirinden beceriksiz 11 tane adam 2-3 pas yapamayan takım yapmayın allah aşkına avrupada neler yaptılar bu takıma gördünüz türkiyede bile şampiyonluk zor .bu kadro kaç tane hoca yedi böylede gider bu
__________________ ... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | bursa etkili oynamadı.bu takıma gol atmalıydık.beraberliğe razı gibi oynadık.kayseri maçı da böyle olmuştu.ne yapalım?yenemediğimize üzüldüm.yenilmediğimize sevindim.
__________________ BURASI İNÖNÜ BURDAN ÇIKIŞ YOK ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | Serdar veya Nobre o pozisyonları gole çevirebilseler eminim ki şimdi burada farklı şeyleri konuşuyor olacaktık. Ama bazı görünen net şeyler var. Bu takım eğer bu sistemle oynayacaksa sağ ve sol kanada çok iyi adamlar lazım. Eğer kanatlar işlerse bu takım çok pozisyona da girer çok golde atar. Ayrıca şu anki durum itibariyle Trabzon, Kayseri ve Bursa deplasmanları bitti. Bu bir avantajdır. Eğer ilk yarı sonuna kadar lider olursak veya liderin birkaç puan gerisinde bitirebilirsek ikinci yarı fikstür avantajıyla şampiyon olmamız çok da uzak sayılmaz...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | eline geçen fırsatları değerlendireceksin böyle maçlarda değerlendiremiyorsanda sonuca razı olacaksın beşiktaşa 2 bek lazım bir defansif orta saha birde oyun kurucu 10 numara .bu arada s özkan denilen kardeşim bjk formasının ağırlığını hala anlamamış olsa gerek hatırlatılmasında fayda var
__________________ ... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Denizli'nin hataları sonucu puan kaybettik, cesur bir kadroylan maça başladı ama ilerleyen dakikalarda ne olduysa korktu, Beşiktaş'ın aynı anda 2 forveti çıkmaz kardeşim, bana göre büyük bi hataydı bu...Gerçekten kaybedilen bu 2 puana üzülüyorum, çok iyi oynamadık ama kazanabilirdik, Denizli doğru hamleleri yapsaydı kazanacaktık zaten, ama dediğim gibi ne olduysa korktu...Tamam Bursa deplasmanında 2 puan kaybetmek normal ama ne bilim, rakiplerimizin kazandığı bu haftada puan kaybetmemiz dokundu biraz...Ayrıca geçen haftanın yıldızı Nobre'nin kaleciyide geçip o golü atamaması gerçekten ilginçti, o gol kaçmazdı bea Nobre!..Tek tek elemanları saymak istemiyorum ama Holo hala istediğimiz Holo değil, artık bi form tutsun...Delgado için bir şey demeye gerek yok zaten, bi var bi yok, alıştık ona...Tello da bir şeyler yapmaya çalıştı ama ona ayak uyduran olmadı, başka gözüme batan bi oyuncu olmadı açıkçası...Kazanacağımız bi maçta 2 puan bırakmak gerçekten üzücü, saymadım ama 20 tane falan korner attık herhal, bunlardan bi sonuç alamadık, yazıkki ne yazık!.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | maçı izlerken gerçektende sıkıldım.. 2 forvetin aynı anda çıkması çok kötü oldu.vede bana göre maça nobre - bobo ile başlamalıydı ama devam etmez inş. böyle,bu gidişle çok puan kaybederiz | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |