![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #71 | ||
saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | budur abi..!
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #72 | ||
herkes sever biz taparız ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | denizliyi ilk başda desteklememizin nedeni ele vucaığan bir bşrsı yokdu sürekli bi istikrarsızlı vaı ama bu ortadan kayboolmaya başldı çünkü artık bir başarı istatistiği oluşmaya başladı taraftarın tek desteklememe nedeni baarısızlıkdı bunu hocada biliyordu eminimki bu önümüzde dönemlerde başarılarda denizliyi desteklemeyenler azalmya başladı heketlri yapmacık olsun olmasın bizi güzel bir yerlere getirsin bize yeter burad başarısz olanın yeri yok ama şampiyon olursak görün o zaman denizliye verilen desteği
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #73 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ya sacmalayin ya.. Sampiyon olalim gerisi onemli degil.. Yok Ali sampiyon yapti yok Veli hic onemli degil!! Serefimizle ve hakkimizla sampiyon olalim yeter!! Ertugrul Saglam kim kardesim? Adam ileride iyi bir teknik direktor olabilir ama suan sadece cok iyi bir insan!! Sampiyon BESIKTAS !! Sampiyon olmamizi istemeyenler gitsin Febesi Geseyi desteklesin ozaman!!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #74 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | evet en basinda dedigimiz gibi 4 lu savunmaya gecilince nelerin dogru nelerin yanlis oldugunu gormus olduk demekki bazi seyleri dogru gorup dogru yorumlamak gerekiyormus ama denizliyle kalicilik saglanmayacaginin hala arkasindayim
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #75 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Denizli bizim teknik direktörümüz değil..Şampiyon yapsa da yapmasa da devam edilmemeli bence de..Daha geniş görüşlü, çağı yakalamış, önyargılardan uzak, gençlere de değer veren bir isim gelmeli.. Fakat sezon sonuna kadar Denizlinin arkasındayız...Son maçlarda olumlu işaretler veriyor..Böyle devam eder de şampiyonluk gelir inş.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #76 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | evet hatalarından vazgectı sisemi oturttu en azından artık uclu stoperle oynamıoruz basarının arkasındakı buyuk etken ![]()
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #77 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ertuğrul sağlam 3 senede istikrar kuramamışken denizli geldi ve 8-10 haftada kadrosuna, taktiğine karar verdi. hala ertuğrul demeyin. denizliyi yargılayın ama ertuğrulu övmeyin. hiç bir başarı yakalayamamış bir insanı hala konuşuyorsunuz.çok saçma | ||
![]() | ![]() |
![]() | #78 | |||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Bunların hiç biri negatif anlamda Denizlide yok..Çağı yakalamamış olsa,hala 3-5-2 izlerdik..Kaldı ki çok geriye gitmeye gerek yok 100.yılda 3-5-2 ile takır takır oynayarak şampiyon olduk..ilk geldiği 3-4 hafta bunu denedi baktı olmuyor sonra 4-3-3 e döndü..Adam çağın Sistemi 4-3-3 oynatmaya çalışıyor takıma..Avrupanın en üst düzey klublerine bakın 4-3-3 oynadığını göreceksiniz..Türkiyede 4-3-3 oynayan bir takım daha yok..şimdi bu adama çağı yakalayamamış dersek hakkaten ayıp ederiz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #79 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | hocaya sistem ya da oyuncu seçimleri konusunda eleştiriler olmasını doğal karşılıyorum, ben de bazen oyuncu seçimlerinde hatalı olduğunu düşünüyorum ancak bazı önyargılı yorumların da sadece laf olsun diye yapıldığını görüyorum. çağdışılıktan, görüşünün vizyonunun ufkunun ya da her nasıl telaffuz ediliyorsa geniş olmadığından söz edilip duruluyor. ya siz mustafa denizli'yi tanımıyorsunuz ya da siz futbolu herkesten çok biliyorsunuz, adamın geldiği 2. haftasında bombardıman başlamıştı ama noldu görüldü ki düzenini oturttuğunda mustafa denizli bu takımı şampiyon yapabilir oynattığı futbol ortada kötü zamanlarımız da oluyor ama şu kesin ki bu ligin en iyi futbolunu BEŞİKTAŞ oynuyor, daha da iyi olabilir. Peki şu ortamda çağı yakalamış, vizyonu geniş, vs. vs. bu özellikleri barındıran bir hoca söyleyin o zman bana, avrupa şampiyonu aragones mi, bursaspor'a ali sami yen'de kapanıp zar zor yenen bülent korkmaz mı (skibbe de farksız değildi), kapanıp kontra gollerle 1-0 2-1 lerle buralara gelen bülent uygun mu (sivas'ın futbolunu beğenen varsa hiçbişi diyemem),bunlardan farksız olan ersun hoca mı?? ertuğrul sağlam'ı da katıyorum hatta. 2 senedir takımımız görmediği yapamadığı hücum aksiyonlarını yapmaya başladı, kazanma azmi geldi, artık kimse durarak oynamıyor, denizli'nin şu takıma bu kadar kısa sürede kazandırdıklarını iyi yorumlamak lazım, önyargılardan kurtulalım artık
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #80 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |