![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yönetim ayaklanmassa bu FENERasyon gitmez bizimde senelerimiz bosa gitmeye devam eder | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | arkadaşlar kurallar sadece Beşiktaşa uygulanıyor..daha maçın başında ne olduğunu belli etti,zaten 1 senedir büyüklerin maçına verilmeyen bir hakem müsvettesini durup dururken bu maça vermeleri olayın rengini belli ediyordu..holo ile servet arasındaki mücadele faul çalınca eyvah ! gene doğrayacaklar bizi dedim..hakemden kart istemek kurallarda yazıyo delgado kart görüyo ama lugano görmüyo..hakemin suratına top atan geçiştirilyo onu yapan beşiktaşlı olsa asmışlardı çoktan..kaleci topa tek parmağıyla dokunsa bile hakimdir kuralını kimse sölemiyo..hakemi aldatan oyuncuya kart kuralını kimse konuşmuyo ayrıca yeni bi kural öğrendik özür dileyince aldatmış olmuyormuş cüneyt e göre..esk.maçında serdarın rüştüyü attığı tekmeyi kimse görmüyo..keza ekremin pozisyonu ankara maçında..buraya yazmaya başlasak sayfalar sürer.. yaa boşa konuşuyorz,boşa çabalıyoruz..herşey ortada..bunları konuşmamak ayıptır.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ardanin yaptigi hareket futbolun utanc noktasidir. birde alkislanacak hareket derlerya bisey demiyor. olay söyle. arda kendini yere atiyor ve dönup hakeme faul degil yada karta gerek yok. peki neden kendini yere attin. ayaktami duramiyon. gsli futbolcularin dungece dokunulmazligi vardi. tak düdük. linkola dokun aninda duduk. ya ayhanin tekmesini neden görmedi hakem. diyecek birsey yok. hepmi hekemler evet hep hakemler adam gibi yapsinlar. ne zaman bjk hekemlerle mac almis. hafizanizi yorabilir. ama digerleri gs,fb, vb. tak tak sayabilir herkes. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Kategori Haberleri Bu linke iyi bakin. Bu link herseyi acik sekilde ortaya koymus. Havaalaninda baslamis resmen hakeretler.Yaziklar olsun.. Kimse bana Türkiyede hakem var demesin. Hepside ortama göre karar verdigi sürece bir adim ileriye gitmez Türk futbolu | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
CARSI 71 ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yeterrrr ulannnnnnnn bes para etmeyen satilmis tff mhk hakemler yildirim demirören
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | herşeye rağmen bu sevdadan vazgeçersek ALLAH BİZİM BELAMIZI VERSİN
__________________ Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene ! Karakteriniz, Şöhretinizden Önemlidir. Karakteriniz, Siz Ne İseniz Odur... Oysa Şöhretiniz, Başkaları Sizi Ne Sanıyorsa Odur. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |