![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
| Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
sanane ne oluyor , avukatmısın
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | |||
| | |
| | #2 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | benle ılgılı herhangı bı yerde herhangı bısey soylemessen sevınırım
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #3 | |||
| Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
sana mı soracam ne söyleyip söylemiyeceğimi . sen kimsin ?
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | |||
| | |
| | #4 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | git işine yaa
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ben o yarismayi izlemiyorum fenerli amigo oldugu icin ayrica gsden hakan sukur, arda,fatih terimi cikarttilar fenerdende gozleri gormeyen cocuk icin program yaptilar yani bizden kimseyi cagirmadilar ne ilhan mansizi ne sergeni ne toramani nede pascali izlemiyorum boykottayim kapanmadi gitti
| | |
| | #8 | ||
| Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | başarılar yarışmada,sesini duyurmuşsun burdan eminim imkanı olan Beşiktaşlılar seni destekleyeceklerdir,desteklemeyecek arkadaşlar da lütfen artık ters şeyler yazmasınlar burda,konuya dahil olmama hakları vardır,Besiktasforum.Net yönetimi olarak sana başarılar diliyoruz
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #9 | ||
| zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bence de şu an yarışmacı olan bir Beşiktaşlıyı bu şekilde terslemememiz gerekiyor desteklemek isteyen arkadaşlar mesaj atabilirler bence, sonuçta eminim ki diğer yarışmacı arkadaşlarda bir şekilde fan clublerde forumlar kendileri için kampanyalar düzenliyorlardır. sonuçta yarışmadaki Murat beşiktaşlı bunu biliyorum, bu üye o kişi olabilir veya onun yakını oğlu olabilir bu farketmez. Beşiktaşa ve Beşiktaşlıya her kulvarda başarılar dilerim.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
| | |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tamam yarısmada Besiktasforum.net e selam yolla bende sana mesaj yollucam . . . basarılar . . . | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |