![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
| noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ertuğrul hocamın adamlığını tartışmam bile... ama ne yalan söyleyim sevinmedim hiç... başarı dilemek pek kolay olmayacak benim için. | ||
| | |
| | #3 | ||
| Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 45 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | şaşırdım açıkcası gitmez sanıyodum bursaspora.. hayırlısı olsun inşallah ne diyelimm
__________________ Yapabiliyorsan bir yol yap.. Yapamıyorsan bir yol göster.. Onu da yapamıyorsan Yolumdan ÇEKİL... | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bence hoca kendisine yazık etti, çünkü sabırsız oğlan yönetimi ve sabırsız oğlan taraftarları O'nu da harcar hayırlısı olsun
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #5 | ||
| Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bende çok erken karar verdiği kanısındayım..bursaspor gibi taraftar baskısı olan bi klubte hele hele 3 hoca değiştirmiş,yıldız iki oyuncusu satılmak üzere olan bi klubu tercih etmesini hatalı buluyorum,hedef küçültme olarak algılıyorum... | ||
| | |
| | #8 | ||
| 1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Valla kimse kusura bakmasın. Hayırlı mayırlı olmasın.. klüpmü yok ya başka... Adam gibi adam Sağlam'a yakıştıramadım ben bu davranışını. Hem Ben Beşiktaş lıyım ve bunun gerekleriini yerine getirdim diyerek görevden ayrılacaksın hemde gidip can düşmanınla anlaşacaksın.. Bunun kabul edilebilinecek hiç bir tarafı yok... Bursa ya gidip te görev alan futbolcu ve teknik direktörlerin BEŞİKTAŞ lılığından şüphe duyarım ben.. Yazık... | ||
| | |
| | #9 | ||
| ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 52
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ona orda bir şey olmaz kimse merak etmesin ertuğrul hoca orada kalıcı olur erenler evliyalar şehri bursa şehirde onu çok çabuk kabullenir. hayırlısı olsun
__________________ ![]() medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK “Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir” hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir. “ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ. | ||
| | |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 58 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Profesyonel yaklasım şimdilik burda kariyerini devam ettirsin sonra baska kulube gecer zaten sağlam hocama basarılar | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |