![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hay o fevzinin ayağını ben nereden aklıma getirdin şimdi onu irfan abi ya atlayıp sahada kovalayacaktım onu allahın uyuzu halilagiç vardı ne güzel bu arada o zamanlar servete 100 basardı aaaahhh ah
__________________ ![]() medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK “Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir” hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir. “ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ. Konu kuzey tarafından (30-12-2008 Saat 23:07 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | O Halilagiç sakatlığını yense Avrupanın sayılı stoperlerindendi...
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ben almanyada yasiyorum, buraya 11 yasimda geldim, türkiyede hic imkanimiz olmadi bir maca gidebilmek icin. bu arada ilk macima bu sene gittim. 2. hafta: Dortmund - Bayern München(münih) Dortmund´un Signal Iduna Park Stadyonundaydim atmosfer süperdi yaklasik 82.000 kisi, mükemmel birseydi, Jakub Blaszczykowski "Kuba" Dortmund icin süper bir gol atmisdi, ama bayern bir gol atip berabere bitmisdi mac. harika bir oyun görmüsdüm ( Nuri Sahin´i göremesemde ![]() insallah seneye besiktasimiz avrupada oynarsa (sampiyonlar ligi yada uefa kupasi) ve almanyada oynarsa kesinlikle macina gidecegim... kendi takimimin canli oynamasini görmegi cok isterim. zaten 2009/2010 sezon basinda almanyada olabilecek hazirlik maclarina kesinlikle gelecegim... ama türkiyede lig maclarina gelecegimi sanmiyorum | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | abim insallah be | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | sizlerdeki inancın yarısı teknik kadro ve futbolcularda var mı acaba ben onu merak ediyorum
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | |||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
abı bızım fınaller ayın 24 bııtıyor denızlı macı sanırsam 25 ocakta pazar gunu olacak ben sınavı hemen bıtırp aksam yola cıkacagım .11 saat yolculuktan sonra eve hıc ugramadan anneye babayı gormeden valızımı bır yere koyarak kapalı usttekı yerımı aalacagımmmm
__________________ T3QİN | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |