![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 58
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | içinde bulunulan şartlarda alınabilecek iyi bir futbolcu Yusuf. Ama yazık ne hallere düştük. Delgado'nun alternatifini düşünmek için bugünümü beklediniz. Yenimi aklınıza geldi.Yönetim bir an önce istifaaaa..... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Aynen...Aslında sorulması gereken soru bu, daha yeni mi akıllarına geldi...Delgado'ya bel bağlayarak çıktık yola işte, o da yarı yolda bırakmaya meyinli ! bir oyuncu zaten...Sonuçta malum...Neyse, geç de olsa aldık birini... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
KARTAL YUVASI ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
34 yaşındaki bir oyuncuya birde bonservis ödeyecek kadar kulübümüz zenginleştimi ki...Daha bosque davası çığ gibi önünde dururken 34 yaşındaki bir oyuncuya birde bonservis ödüyorsun nasıl bir mantalitedir bu..Sergen oynasa yeminleki en azından şu fenerbahçe maçlarını kaybetmezdik..Ben bu transferi isteyenide,onaylayanıda,getirenide kınıyorum..Bu takım git gide dibe vuruyor ne zaman buna dur denilecek daha rahatça kazandıgımız maç yok gibi hep kanser eden mücadele ve tek farkla maç almaya bakıyoruz UYAN EY NAMAĞLUP ŞAMPİYON..Bu takımı bu hale düşürenlere bu hayatta gün yüzü göstermesin yaradan... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bu takımdan bir şey olmaz günü gelsede şu yönetim çekip gitse sinir hastası yaptılar rahatlık batıyor gundeme gelmek için durup durup bir şey yapıyorlar yaptıkları herşeye millet gülüyor 10 yaşındaki yeğenim bile benle d...şak geçiyor ya müzeye kupa koyamadılar heralde yusufu koyacaklar yegenim böyle diyor sinir hastası ettiniz beni yetti lan yeter lan....
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
KARTAL YUVASI ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Yetse keşkede yetmiyor işte koltuga yapıştı kaldı babası musluguda kısınca sadece kulüp var elinde onuda oyuncak yaptılar işte..Şöyle bir Seba dönemine bakta demirören biraz yüzün kızarsın ayıp be milyonlarca kişiden güzel sözler işit,tarihinde ilk kez kongre üyeleri tarafından dava açılan ilk başkansın bunu da unutma ne hikmetse hep kötü ilkler hep senden geldi..Birde kongre üyelerine bakın maşallah Gs lisi ve Fb liside artik kongremizde aza olmuş..Nasıl olacak bilmiyorum çünkü bu takıma sahip çıkacak yönetimde artık çıkmaz... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | seb soktasin ben nerde oldumu bilmiyorum sergen
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Keşke Delgado beklentileri karşılayacak bir performans sergileseydide hiç transfere gerek kalmasaydı ama mevcut şartlara göre yapacak başka birşey yok. Ha bugün oynayacak, ha yarın oynayacak diye beklerken ligde ilk yarı bitti ama halen bir kıpırdanma yoktu Delgado'da. Yusuf'un da ne kadar yerinde bir transfer olduğu görüşü herkese göre değişir tabi ama eğer sözleşme imzalarsada Aydın'ın gönderilmesi doğru olmaz. Sergen'de dert yanmış bu arada ama kendini Yusuf'la kıyaslamasına ne gerek var, kimler gitmediki sessiz sedasız bu kulüpten. Vefasızlık çok ama hesap soran yok işte..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |