![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Son Barikat ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | olurmu gurur aaa küfür eden beşiktaş taraftarı deildir bunu bilmiomusun sen?sinirimizden ağlıycak durumdayken sadece alkışlayarak tepki vermemiz lazım bizim
__________________ ![]() BEŞİKTAŞLI olunmaz BEŞİKTAŞLI doğulur.. Ölüm kalım arasında aklım beyazında karasında... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | |||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
takımın sahıbını kım olarak goruyorsun sen abı ? ben ınonudekı butun maclara gıdıyorum ve bende haksızlıga karsı cıfte standarta karsı kufur edıyorum. bızım yapılan haksızlıga karsı ne yapmamızı beklıyorsun ya da ne yapmamızı ıstıyorsun? sızlerde gelınde sızlerınde nasıl seyırcı oldugunu gorelım. burdan kalkıpta taraftarlık ogretıyorsunuz taraftarlık nasıl yapılır ogretın o zaman. senelerce geldım dıyorsun maca sen hıcmı kufur etmedın abı ? yapılan haksızlıga eyvallah deyip gectınmı ? bu takımın hakkı senlerdır yenılıyor yonetıme protesto edılmemesı konusunda hepınıze hak verıyorum bende protesto edılmesı tarafındayım ama sen yonetımı protesto etmıyorsun hakem haksızlık yapsada sesını cıkarmayacaksın anlamına gelmıyor bu. bız yonetım kotu olsada bır aıleyız ve aılede ıı kardes oldugu kadar kotu kardeste var ama bu aıleye dısarıdan bırısı bısey yaptıgında ıı kardes kotu kardesıde savunur cunku aılesının duzenının bozulkmasını ıstemez. bız bu sartlarda ZAVALLI oluyorsak gelınde bıze ogretın taraftarlıgı !!! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 64
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | "Ayrıca dünyann hangi ülkesinde kırmızı kart gören futbolcu gidip maçsonrası hakmden özür diliyor hangi yönetici gidip kart gördüğümüz içinözür dileriz diyor. Bırakın bu işleri nedir bu yalakalık ? Nedir bu birilerine yaranma çabası ?" Emre'cim dünyanın her yerinde aklı başındaki sporcu ,müsabaka bitiminde gider rakibinden veye hakemden(kavga ,küfür vs.gibi şeyler olmuş ise) özür diler..Bunu spor yapmış herkes bilir.Bu sporun ruhunda vardır.Çünkü spor yapan insan bilirki normalde 70-80 atan nabız maç içinde 180 lere kadar çıkar ve sağlıklı düşünmeyi engeller. Bunun tersini düşünmem bile..Ancak hayatında o 120-80 kirec çizgilerin içine girmemiş insanlar,bunu yalakalık olarak algılar..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Ozaman edin küfürü kapansın saha kardeşm..Bu kadar basit yani..Sahanın kapanacaığını bile bile, cezanın yağacağını bile bile hala küfr ediosan, öfkene engel olamıyosan ne dielm ki..Büyük Beşiktaşlı ozaman o küfür edenler.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | |||
duRuL ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
faLLa kımse ßana ßesıktasLıLıgı oretmesın forumda ßenı en ıı gorenLerden ßırı sensın.. gerekırse canımı werırım hareketLerıme hakım oLamıyorum kufurumu de edıyorum awazım cıkdıgı kadar.. gerektıgı yerdede aLkısLıyoruz ((;
__________________ kaRaNLıgı arKaNa aLıp ßemßeyaZz ßır yoLda yurumeKTıR ßesıKTaSLıLıKk..!! KaaNDuruLCeTiN! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | |||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
SAVCI UYUMA ERGENEKON SAHADA
__________________ ![]() BEŞİKTAŞLI olunmaz BEŞİKTAŞLI doğulur.. Ölüm kalım arasında aklım beyazında karasında... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sen orda yapılan yaksızlıga tv basında tepkı verıyorsun bırde kendını orda dusun ve gozunun onunde hakkının yenıldıgını goruyorsun senın tepkını gormek cok ısterdım. bız buyuk besıktas taraftarı olamıyoruz demek kı. lutfen stada gelın ve bıze nasıl buyuk besıktas taraftarı olunur ogretın ! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | biliorum tabiki herkes ii beşiktaşlı bu forumda ama tv başındakiyle stad aynı olmuo ne yazıkki.kaç kere üzüntüden sinirden stadda çöküp başımı ellerimin arasına aldığım maç biliorum beşiktaşıma yapılan haksızlıklar ağır geliyor bana.
__________________ ![]() BEŞİKTAŞLI olunmaz BEŞİKTAŞLI doğulur.. Ölüm kalım arasında aklım beyazında karasında... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 64
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Önce şu sahiplik meselesinden başlıyalım..Beşiktaş veya Beşiktaşlılık çeşitli unsurların oluşturduğu bir olgudur .Bu unsurlar; Sporcu,ve teknik heyet Yöneticiler Taraftarlar dır.. Ancak hiçbiri çıkıpta biz takımın sahibiyiz diyemez,çünkü her birine düşen görev farklıdır.Her birinin görevi kendince önemlidir Aynı devletteki "Kuvvetler ayrılığı" prensibi gibi herkes kendi görevini yapar,eleştirir ama müdahele etmez.. Haksızlığa yada haksızlara karşı öyle binlerce kişi ile organize şekilde küfür ederek savaşılmaz..o edilen küfürlerin bedelini başkaları ödüyor..Eğer ,haksızlığa mücadele vereceksen ,bedelini kendin ödeyecek şekilde ,haksızlık edenin karşısına dikileceksin..elealemin arkasından bağırarak değil. Tabiiki maçta anlık öfke ile ağzımızdan küfür çıkmıştır ama asla ve asla o binlerce kişilik küfür korosu ile küfretmedim. Gelinde nasıl seyirci olduğunuzu görelim diyorsun..tam 25 sene geldim o trübünlere..toplu halde küfüre katılmadığım için ve yerimi kendilerine vermediğim için ,o kendini taraftar sanan ,korkak,aciz ********ler tarafından kapalının ortasında kızımın ve eşimin gözü önünde öldüresiye dövüldüm..Bana kimse öğretemez tarftarlığı.. Gökhancım ,ben sirk terbiyecisi değilim..Kızdığı veye protesto ettiği kişinin karşısına tek başına dikilmeye cesareti olmayan,anacak başkalarının arasından küfreden zavallılara (seni kastetmiyorum sakın yanlış anlama) ben ne insanlık ne de tafaftarlık öğretemem..Çünkü onların öğretilmeye değil tedaviye ihtiyaçları var..
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | |||
duRuL ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
ßı de ßız oLe wer yha ßoLe ceza aLıyoruz.. ßare hakkımızı sawunaLım "herkes kendı tarzınca"(!) ceza aLıncada hakkımızı sawundukda aLdık dıyeLım aßuk sußuk nedenLerden doLayı ceza aLıp da ewde koymasındansa..
__________________ kaRaNLıgı arKaNa aLıp ßemßeyaZz ßır yoLda yurumeKTıR ßesıKTaSLıLıKk..!! KaaNDuruLCeTiN! | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |