![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bir çoğumuz küfür edilmesinin takımımıza zarar verdiğinin farkındayız ama Emre kardeşimin dediği gibi de o anlık sinirlerlerimiz ne kadar kontrol edebildiğimizi sanıyoruz... Senin canın yanacak ve o anda tepkini belkide en kestirme yoldan küfürle belli etmeye başlıyoruz... Bende küfür edilmesine karşıyım ancak hakkımızı koruması gerekenler maalesef bu konuda işbilmez oldukça , hakkımızı korumadıkça her ne kadar hatalı da olsa küfürler devam edecektir.. Bunun için esas yapmamız gereken ise beşiktaşımıza sahip çıkabilecek kişilerin gerekli yerde olabilmesinden geçiyor bu da ancak bu yönetimden kurtulabilmemizden geçiyor... Bu sebeple esas tepkimizi göstermemiz gereken yer yönetimin kendisidir ve bu da maçlarda '' Yıldırım Demirören '' demekten geçmiyor... Düzgün bir eylem planı hazırlayıp ne kadar toplanabilirsek eğer olması gerektiği gibi bir tepkiyi yönetime göstermekten geçiyor...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | "Ayrıca dünyann hangi ülkesinde kırmızı kart gören futbolcu gidip maçsonrası hakmden özür diliyor hangi yönetici gidip kart gördüğümüz içinözür dileriz diyor. Bırakın bu işleri nedir bu yalakalık ? Nedir bu birilerine yaranma çabası ?" Emre'cim dünyanın her yerinde aklı başındaki sporcu ,müsabaka bitiminde gider rakibinden veye hakemden(kavga ,küfür vs.gibi şeyler olmuş ise) özür diler..Bunu spor yapmış herkes bilir.Bu sporun ruhunda vardır.Çünkü spor yapan insan bilirki normalde 70-80 atan nabız maç içinde 180 lere kadar çıkar ve sağlıklı düşünmeyi engeller. Bunun tersini düşünmem bile..Ancak hayatında o 120-80 kirec çizgilerin içine girmemiş insanlar,bunu yalakalık olarak algılar..
__________________ "iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş" | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Ozaman edin küfürü kapansın saha kardeşm..Bu kadar basit yani..Sahanın kapanacaığını bile bile, cezanın yağacağını bile bile hala küfr ediosan, öfkene engel olamıyosan ne dielm ki..Büyük Beşiktaşlı ozaman o küfür edenler.. | ||
| | |
| | #4 | |||
| Son Barikat ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
SAVCI UYUMA ERGENEKON SAHADA
__________________ ![]() BEŞİKTAŞLI olunmaz BEŞİKTAŞLI doğulur.. Ölüm kalım arasında aklım beyazında karasında... | |||
| | |
| | #5 | ||
| Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sen orda yapılan yaksızlıga tv basında tepkı verıyorsun bırde kendını orda dusun ve gozunun onunde hakkının yenıldıgını goruyorsun senın tepkını gormek cok ısterdım. bız buyuk besıktas taraftarı olamıyoruz demek kı. lutfen stada gelın ve bıze nasıl buyuk besıktas taraftarı olunur ogretın ! | ||
| | |
| | #6 | ||
| Son Barikat ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | optik başkanın lafıdır"beşiktaşta herkes gidicidir biz tribünde kalıcıyız"
__________________ ![]() BEŞİKTAŞLI olunmaz BEŞİKTAŞLI doğulur.. Ölüm kalım arasında aklım beyazında karasında... | ||
| | |
| | #7 | ||
| herkes sever biz taparız ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | helal olsun abi inşallah maça giden arkadaşlar bunu dikkate alır ama hiç zannetmiyorum burada karşı gelenler maça gidince yine aynısını yapıyorlardır umarım ne yapmaya çalışıyorlar anlamıyorum neye yarıyor zarardan başka moral bozmakdan başka neye yarıyor küfür yerine daha etkli espirili yaratıcı olacaklarından %100 eminim
__________________ | ||
| | |
| | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hepimiz burada beşiktaşımız için olduğumuzu unutmayalım abilerim ve kardeşlerim ... Hepimiz gidici Beşiktaşımızın kalıcı olduğunu unutmadan saygı çerçevesinde kişisel hakaretlere varacak şeyler yazıp birbiremizi kırmamamız gerektiğini düşünüyorum... Hele ki kimse kimsenin beşiktaşlıllığını tartışması ortamı germekten başka bir işe yaramayacaktır... Küfür konusunda hiç kimse maçlara gidipte ben küfür edeyimde rahatlayayım diye gitmediği bir ortamda küfür edenler Beşiktaşlı değildir demekte sadece abes-i iştigal eden ifadedir... Eski dönemlerde maçlara giden büyüklerimi her ne kadar o dönemler böyle şeyler olmazdı deselerde bu sadece maçlara özgü olmayan günlük yaşamımızda bile küfürün sosyal bir sorun olduğunu kabul etmeleri gereken bir durumdur... Ki keza küfür eden arkadaşlarımızda hiç bir zaman küfür herşeyi çözer diye bir iddiaları yoktur esas haklarımızı savunması gerekenlerin acizliği sebebiyle böyle bir tepki vermelerine sebep olmaktadır... Son olarak burda küfür eden taraftar değil etmeyen taraftardır tartışmalarından ziyade hakkımızı nasıl savunabilir ve böylelikle de küfürün önüne geçebiliriz bunları konuşmamız GEREKMEKTEDİR !!!
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
| | |
| | #9 | |||
| herkes sever biz taparız ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ | |||
| | |
| | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Güzel kardeşim beşiktaşa bilerek isteyerek ortada hiçbir sebep olmaksızın sadece belaltı kültürü olarak maça gidipte beşiktaşımıza zarar veren kişilerden bahsetmiyorum yazımda onlara ben zaten Beşiktaşlı demem kimse de demez ama ortada ki sorunun çıkış yerini bulupta ona göre çözüm üretmezsek bu sorun da uzayıp gider...
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |