![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #71 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | yaw arkadaşlar artık kayışı koparma safhasına geldim kafayı üşütücem...kadıköyde,samiyende,trabzonda,bursada,g antepte,antalyada,ankarada,kayseride anasına bacısına sövülen taraftar ve takım kimdi? her deplasmanı eziyete çevrilen taraftar kimdi? ağzını açacak olsa jop yiyen taraftar kimdi? bırakın bu ihanetti hıyanetti laflarını kardeşim bu haysiyetten nasibini almamış medya ile tff ,aralarına mhk yi de almış bana savaş açmış,bende sesimi çıkartmıycam öylemi? kadıköye her gittiğimde bırakın doksan dakikayı,maçtan 2 saat önce başlıyolar küfüre.nerde bunların cezası? gün gibi aşikar olan bir şey var arkadaşlar... biz bu ligden aforoz edildik | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #72 | ||
KARTAL YUVASI ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
Hele şükürki bu anlaşılmış oldu..Bu takım yönetim olayı değil bu beşiktaş hepimizin ama futbolcu yönetici ve gerisindekiler hikaye.Bizi medyada bile ezen bu yönetim,rakibimize karşı küçük düşüren bu yönetim,aynı zamanda da ruhsuz oyuncularımız varken 10 yıldır sustuk daha nereye kadar susulacak..Fener gitti takımını dövdü kim ne yaptı dünkü FB - TS maçında trabzonlulara 30.000 kişi küfür etmedimi hemde herşeyi günlük gülistanlık olan takımın taraftarı bunları yapıyorki 10 yıldır kan kusan bu taraftar az bile yapıyor..Artı lig mig hayal bunu unutun masa başında bitti lig ancak burada avuturuz şu böyle bu böyle diye... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #73 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
YAZILARIN ORTAMA KONUSU BELLİ ÖZELEŞTİRİ VE TAM TERSİ.KÜFÜRÜ SAVUNMAK İMKANSIZ KALDIKİ HER HAREKETİMİZ EŞİTTİR CEZA İLK YARI BOYUNCA KESİLEN FATURA 534 BİN YTL Yİ GEÇİYOR BU İNANILMAZ BİR REKOR YANİ FUTBOLDAN NEMALANAN BÜTÜN KURUMLARA BUNA MİLLİ TAKIM TEKNİK DİREKTÖRÜ DE DAHİL BEŞİKTAŞIN CEZASI GEREĞİ ÖDEDİĞİ PARALAR SAYESİNDE KALKINIYORLAR YANİ EDİLEN KÜFÜRLER FUTBOLUN DİĞER KISIMLARINA İLAÇ GİBİ GELİYOR VE FUTBOLA KATKI SAĞLIYORUZ BU AÇIDAN BAKILIRSA T.F.FEDERSAYONU HAYBEDEN GELEN DERENİN SUYUNU HİÇ KESMEK İSTERMİ?AKSİNE DAHA ÇOK PARA KAZANMAK İÇİN İNADINA OLABİLECEK EN KÖTÜ HAKEMLER İLE KASTİ VE KASTİ OLAMAYAN KARARLAR İLE ÖZELLİKLE İNÖNÜ DE YAPILACAK MAÇLARDA ORTAMI GERMEK İÇİN BU SAATTEN SONRADA VARGÜÇLERİYLE PROVEKEYE DEVAM EDECEKLERDİR LÜTFEN OYUNA GELMEYELİM DAHA ÖNÜMÜZDE BURSA-KAYSERİ-TRABZON-FB-GS-İ.B.BELEDİYE(BENİM GÖZÜMDE AYRICA YERİ VAR BU MAÇIN)BU MAÇLARDA BELKİ ÖNCESİNDEN GELECEK CEZALARA TAKILIP DERBİLERİ BİLE SEYİRCİSİZ OYNAMAK İÇİN ZEMİN ŞİMDİDEN HAZIRLANMAYA BAŞLADI BENCE AMAN DİKKAT..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #74 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Beşiktaş'ın temel problemi rakipler değil. Mücadele küfürle olmaz. Yok neymiş bilmem nerede küfür oluyor, onlara bir şey olmuyor, biz yapınca ceza alıyormuşuz. Ne derseniz deyin, Antalya maçında büyük ihtimalle Beşiktaş-İnönü sessiz, bu kafa ile devam edin, Fenerbahçe, Galatsaray maçların da öyle. Gidip devam edin küfüre. Sonra taraftarım diyin. Hakkımız yeniyor küfrediyoruz diyin. Süleyman Seba döneminde de Beşiktaş'ın hakkı yeniyordu. Ben bildim bileli Beşiktaş'ın hakkı yeniyor. NE yaptığını bilemeyen, yaptığı yanlışı boş yere savunacak kadar zavallı bir grup insan kendini taraftar sandıkça Beşiktaş bir yere gelemez. Bu tarz zihniyete bu yönetim bile çok fazla. Beşiktaş'ın haklı olduğu konularda bile haksız durumua düşüren bu tip insanların stadlardan temizlenmesi gerekir ki Beşiktaş bir yerlere gelsin. Konu shawnodese tarafından (27-01-2009 Saat 06:17 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #75 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ya siz hala beşiktaşın şampiyon olacağınımı zannediyorsunuz taraftarda bunun farkında içindeki hınçı çıkarıyor ama doğrusunu söylemek gerekirse bu yöntem yanlış birde şuda var başka stadlarda olan küfürler nedense duyulmuyor beşiktaşa herşey karşı anlaşılan tararaftarda karşı bu sene şampiyonluk mucize mucizelere inanan varsa bilemiyorum
__________________ gidin ya d&d | ||
![]() | ![]() |
![]() | #76 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Bence kombine sahipleri toplu halde fıfaya başvuruda bulunmaları lazım adamlar paralarını takır takır ödüyo maçlara gelemiyo 100 kişi yüzünden o zmn federasyon paralarını versin cezayı kesmeyi biliyolar... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #77 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gıne yuk bıızm ustumuzde kaldı demıı zaten bız hep haksız kapalı trıbun olarak . bagırsak nedn bagıryorlar bagırmasak para mı aaldılar derler ne yapssak yararlanamıyoruzzzz ama sunu bılın kı ordakı taraftar toplulgu herkesten daha ııı besıktaslıdır kufur etsede etmesede
__________________ T3QİN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #78 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #79 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | O zaman bize gelin de taraftarlıgı ögretin ama kalkıp da eziklerin yaptıgı gibi cekirdek yemeyin stadta. COk merak ediyorum bu taraftar dan daha iyisi nasıl?
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #80 | |||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
yenı acık deme bana abıı mac baslamadan bagrıyorlar ondan sonra macı sınema gıbı seyredıyorlar bızde yenı acıkta yer aldık oralarıda bılırz ama acıga gıden arkaslara saygı duyarım yanlıs anlamayın . sunu bılın kı kapalı yoksa besıktasta yoktur bu boyle gelmıs boylede gıdecekk. sız bende daha cok kapalıya gıtmıs bırısıınız bnden daha ıı bılırsınız orayııı orası besıktasın kalesıdr ıhanetı degıl abıııııı
__________________ T3QİN | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |