![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Arkadaş oyunun akışıyla ilgilisöyleyelim derken rakip takım atak yaparken türkü söylemeyelim ıslıklayalım hakemin bizim aleyhimize verdiği her kararıda ıslıklayalım rakipler ve hakemleri bskı altına alalım diyorum, bunlardan ceza alan tek bi takım hatırlamıyorum ben... Haa küfr edersek orası ayrı ceza alırız ama ıslıla baskı altına alırsak kazanan biz oluruz...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bence yönetimle alakalı.yoksa bizde gerektiğinde baskı yapıyoruz hakeme. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | malesef haklısın ben burda man city maçına gıttım.Ya city topu ayağına aldımı atağa kalktımı sanki arkadan 100.000 kişilik bir ordunun ayak sesleri geliyormus gıbı bir his uyanıyor insanın içinde.en ufacık bir faulde en ufacık bir kartlık pozisyonda kornerlerde penaltılarda oyle bir ses cıkıyorki stadtan bir türk hakeemi olsa korkutan altını ıslatabılır okadar soluorum
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Butun dunay bizi ornek alirken hayranlikla izlerken bizimkiler cekirdekcilere ozeniyor?? Yapmatin beyler Carsi gibi taraftar mi var! Isterseniz sahaya insin gol atsin birde!!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ewt haklısın bir bakıma.biz hakemi baskı altına alacak şekilde desteklemiyoruz takımı.genelde şarkılar marşlar söyleyerek maçı bitiriyoruz.ama mesela ingiltere de falan seyirciler maçın gidişatına göre tepki veriyorlar.büyük uğultular falan yapıyorlar.yakın bir zamanda valencia nın kendi evindeki bir maçını seyretmiştim.seyirciler öyle bir baskı yapıyor ki hakem ne yapacağını şaşırdı.hakem karşı rakip lehine basit bir taç bile verdiğinde o seyircinin baskısı ve tepkisi karşısında acaba yanlış mı yaptım diye düşünmeye başladı.yani demek istediğim dünyada genellikle şarkı ve marş söylemekten çok rakibi ve hakemleri şaşırtacak ve onların üzerinde büyük baskı yaratacak tepki ve tezehürat yapıyorlar.bence biz de artık bu şekilde maçları oynamalıyız. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bizim taraftarımız 10 numara bunu kimse unutmasın siz taraftara bakmayın yönetime bakın yönetime gs lı haldun üstünel alın adam herşeyi itiraz ediyo bizde öyle birşey varmı itiraz eden yok TFF verdiği cezalara itiraz eden yok yönetim yok yönetim biz kaç senedir hakemlerden çekiyoruz
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | özetlersek taraflı yönetim taraflı hakemler taraflı basın... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |