![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| herkes sever biz taparız ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | taraftar nasıl olurmuş filan değil işin aslı buna tabiki katılmıyorum ama maçı izlemedim eğer öyle bi etki altında bırakdılarsa helal olsun bunu avrupa maçlarında sürekli yapıyor taraftarlar
__________________ | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | baros kart istiyor hakem delikanlı gibi cıkartıp veremiyor kartı neden bu kadar cekiniyorlar baskı altında cok kalıyorlar | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | evet yalnız bu saydıklarımız tamam taraftar baskısı varda bu hakemin kötülüğünden kaynaklanan bi durum karaktersiz çünkü o yüzden yoksa delikanlı bi hakem olsa çat diye çıkartır ne taraftarmış ne bişeymiş dinlemez o da büyük hakem olur zaten
__________________ | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | kardes sana yüzde yüz katiliyorum...sadece hakemi etki altina alma anlaminda degil...genel olarak da...skora göre duruma göre rakibin oyununa göre takimin oyunana göre gidishata göre tepki gösterilmeli...gol kactiginda oooouuuuu sesi...iyi bir hareket yapildiginda alkis. rakip sert girdiginde tepki....böyle olur bu is...bizimkiler sahaya sirtini dönmüs ..belamizi versin....ölmeden mezara deyip duruyor...adam iyi hareket yapsa bir tepki görmüyor ki bu onu ateslesin....bence yüzde yüz haklisin...anliyan anladi.......
__________________ | ||
| | |
| | #5 | ||
| ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bence yönetimle alakalı.yoksa bizde gerektiğinde baskı yapıyoruz hakeme. | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | malesef haklısın ben burda man city maçına gıttım.Ya city topu ayağına aldımı atağa kalktımı sanki arkadan 100.000 kişilik bir ordunun ayak sesleri geliyormus gıbı bir his uyanıyor insanın içinde.en ufacık bir faulde en ufacık bir kartlık pozisyonda kornerlerde penaltılarda oyle bir ses cıkıyorki stadtan bir türk hakeemi olsa korkutan altını ıslatabılır okadar soluorum
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Butun dunay bizi ornek alirken hayranlikla izlerken bizimkiler cekirdekcilere ozeniyor?? Yapmatin beyler Carsi gibi taraftar mi var! Isterseniz sahaya insin gol atsin birde!!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bizim taraftarımız 10 numara bunu kimse unutmasın siz taraftara bakmayın yönetime bakın yönetime gs lı haldun üstünel alın adam herşeyi itiraz ediyo bizde öyle birşey varmı itiraz eden yok TFF verdiği cezalara itiraz eden yok yönetim yok yönetim biz kaç senedir hakemlerden çekiyoruz
__________________ | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |