![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Topuz-Geremi-Tello 3lü ortasahasının önüne 3 tane Hakan Şükür koysan da sırıtmaz bence.. Hem koşan hem teknik oyunculardan kurulu bu ortasaha annayışında Bobo sola yakın, Holosko sağa yakın Nobre de hedef santr.. Olarak oynar bence..Tabiki derbiler ve avrupadaki zorlu maçlarda değişebilir bu sistem..Şu ligde bizde oynamasını istediğim en önemli futbolcu Topuz..Ben 4-5 e değil de 7-8 civarı bişeye rahat rahat alırız seneye diyorum..Ama erken davranırsak tabi..Zira Febere veya GS'ye giderse bu adam bitirirler işi.. ![]() | ||
| | |
| | #2 | ||
| Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evt 4-3-3 sistemini şuan dünyanın en iyi takımları kullanıyor..Fakat 3 lü forvetin sol ve sağ kanadındaki oyuncuları,Kanatta oynamayı bilen oyuncular olmalı..Şimdi siz Boboyu 3 forvetin solunda çizgiye yakın oynatmaya kalkarsanız yanılır,hata yaparsınız..bunu da bir kaç maçta gördük..Holosko az çok oynayabilir..ama Bobo asla..Haa eğer oynacaksa oynayacağı maçlar zorluk derecesi düşük veya İnönüde ki İç saha maçları olabilir..Hele Hele şu mevcut orta saha oyuncularımızla bobo-nobre-holo arkasında Delgado çok çok rizikolu olur..Bu oyuncuların hiç savunma yapamadığını düşünürsek,Ankaraspor,Kayseri gibi eli ayağı düzgün takımlar,3-4 atar gider işte..orta sahayı dirençli tutabilmek için Sivok mutlaka önlibero oynamalı..3 lü orta saha olacaksa benim tercihim inceman-sivok-tello olur..3 forvetin solunda s.özkan,sağında holo santrafor olarak nobre veya bobo olabilir..Ancak hocanın Delgado veya Yusufun herhangi birinden vazgeçeceğini sanmadığımdan farklı taktik varyasyonlara yöneleceğini düşünüyorum..Ancak söylediğiniz gibi arzuladığımız transferler yapılırsa 4-3-3 çok iş yapar.. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |