![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Düzce Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ne kadar kızsamda bağırsamda sahada Delgado'yu arıyor hep gözlerim... Dön be Kızılderili sensiz Beşiktaş'a alışamadım... Bu arada Cisse'ye bu kadar eleştri yapan arkadaşlar Cisse'den ne bekliyorsunuz? Cisse defansif ön libero... ve orta sahadaki topların %90'ına ayak koyuyor top kazanıyor... görev adamı Cisse... gidince çok ararsınız... BKZ. Cisse'nin oynamadığı maçlar... Nobre'de bal yapmayan arı... Aydın'ı vereceklerine serdar özkanı yollasalardı... Denizli yeter artık!!! BEŞİKTAŞ EGOLARINI TATMİN EDECEĞİN BİR TAKIM DEĞİL!!!
__________________ BAŞKAN OLSANA BAŞKAN OLSANA GAZİANTEPE BAŞKAN OLSANA! | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bobo zaten ayrı bir muamma.en son tello golü atarken bobonun oyuna girmesi için 4. hakem tabeleyı kaldırıyordu ki gol oldu.gol olunca denizli vazgeçti oynatmaktan.artık ilk 11 oynamalı diye düşünüyorum
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | evet yaa neden ilk 11 oynamaz anlamıyorum yaa bi kafa şutu var nobre bi yarım sezon öyle pozisyona girmedi anlamıyorum golcü var yanında tutuyor tek olmıcanıda ilk yarı gördük holoskoyu aldı takım daha iyiydi
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
RWTH'li Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Evet ofsayt degil hakikaten ama bu hakem hatasi dahi sayilmaz yau insanlik hatasi gibi bisey, gercekten milimetrik bi durum yani, yan hakemin onu görmesi imkansiz 1 cm önde durduysa Toraman'in önde oldugunu sanip ofsayti vermistir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bugun yıne vasat bır futbol oynadık son dakıkalara dogru rakıp ataklar tehlıkelı olmaya basladı. iki haftadır ıcerde 1-0 kazanıyoruz kı bu benı korkutuyor. kupa macından sonra bugunde ekrem sol kanat oynadı bana gore ekrem sol kanat oynamasın sağ kanattakı performansı daha ıyi. serdar ozkan ve serdar kurtulus su ankı kadroda 11 oynamayacak ısımler bence serdar ozkanın yerıne holosko cok daha ıı olur.ınsallah bundan sonrakı maclarda ıı futbol ve bol goller buluruz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Su BOBO banko oynasin artik,serdar ozkanin yerinede holosko oynasin nobre son 15-20 dakika kala girsin,kosmakla futbolcu olunsaydi herkes futbolcu olurdu sayin denizli
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bu arada koskoca besiktasimiza yakistiramadim son dakikada oyuna oyuncu aliyor resmen zaman gecirmek icin,bunlari yapacagina nobreyi,serdar ozkani keseceksin
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ya abi ya ben bu futboldan zerre kadar anlamiyorum yada bu forumun genel anlamda futbolun nasil oynanmasi gerektigiyle alakali bi sorunu var denizli geleli izledigim en iyi besiktasti bugunku besiktas macin 20. dakikasindan itiberen birde son 5 dakika falan daginikti gayet derli toplu bir futbol oynadi bence bugun takim cisse daha ne yapsin anlamadim gol pasida atti sutta atti topta kesti basina uyupta cisse dusmani kesilmeyin kardesim yaw tek sorun forvette nobre israr ediyorum etmeyede devam edecegim nobre bu takimin 1 numarali santroforu olamaz bobo varken
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | |||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |