![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Tamamen haklisin dostum yazilarinda,bobo nobre yada bobo holosko kisacasi takim 2 forvet oynamali devamli 2.yaridaki baskiyi ilk yarida kursaydik simdi trabzonu yenmistik senin salakligin yuzunden gitti 2 puan Denizli!Yusuf ve serdar ozkani gormek istemiyoruz artik sacimi basimi yoldum kel kalacagim resmen,kanser ediyorlar bizi biri comez digeri 35 yasina gelmis birsey bekliyoruz ondan. Delgado tum maclarda oynamali,ayrica iki forvet sart bunu o kocaman kafan alir umarim sayin denizli,bizi uzmeye hakkin yok,inatciliginda alemi yok!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #2 | ||
| Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bugun bunu bır daha gorduk delgadosuz besıktasın hucum zengınlıgı 0. oyuna gırdıgı andan ıtıbaren yaptıgı paslar ve ortalar ıle bu takımın 10 numarasının kendısı oldugunu bır daha gosterdı. bende daha once elestırıyordum ama delgadosuz besıktası ızledıkten sonra onsuz olmayacagını da anladım. tello tamam ıı oyuncu faydalı oyuncu ama bugun hazır degıldı. ıstedıgı oyunu oynayamadı hocanın daha erken cıkarması gerekıyordu. lıgın en fazla korner kullanan takımıyız ama kornerden gol bulamıyoruz. tellonun actıgı ortalar sureklı on dırege yerden ve rakıbe gıdıyor. bugun ernst'i cok begendım canla basla mucadele ettı. | ||
| | |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Delgadonun yerine oynayan adam okadar saçma ki; Delgadoyu arar hale geldik yaw..Sene sonuna kadar Delgadodan max. derecede yararlanmalıyız..Yusuf'a fln gerek yok sakatlık olmadıkça.. ![]() Tello da ilk yarı iyi gibiydi ama 2.yarı iyice cozuttu..Dediğin gibi bütün kornerler ön direkte, rakibin kafaya gitti..Takatsizlikten midir? Yoksa taktikten midir ? bilemiyorum..Ama her türlü yzık.. Öyle korner kullanmamalı bi büyük takım.. | |||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ah Denizli Ah, okadar kotusunki Ertugrul Saglami bile arar olduk!!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
| | |
| | #7 | ||
| Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tek forvet sisteminden derhal vazgeçmeliyiz...tarihi bi fark olabilirdi bu akşam ama yanlış seçimler beraberliği getirdi... | ||
| | |
| | #10 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |