![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | 4-3-3'te en ileride ki 3'lü ne oluyo? forvet değil mi? işte bu 3'lünün sağındaki sağ forvet solundaki sol forvet ortadaki de santrafordur. santrafor da zaten santr- orta for- forvet anlamnına gelir. ama ülkemizde halen forvet ile santrafor aynı anlamda kullanıyor bu da yanlış. 4-4-2'nin orta 4'lünün kenarları sağ açık sol açık, arka dörtlünün kenarları sağ bek sol bek. 3-5-2'de orta 5'lini kenarları da sağ kanat sol kanat. 3-5-2'de sağ dış sol dış da denir bazen. tello da 4-4-2'deki orta 4'lünün solunda oynar. ekrem iki kanadında tamamında çok rahat oynar. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | mısırlıya ver de kontenjan dolsun bir de gönderene kadar göbeğin çatlasın. bravo wallahi ya higuain, diatta, gordon, seric. vs.den sonra hala böyle adı sanı duyulmamış mısır liginde oynayan bi adam alınsın deme cesaretiniz var.. ne diyim. bravo.. mısırın en büyük topçusu bjk'de oynayamadı arkadaşlar! bedavaya gönderdik! A. Hassan! bırakın mısır'ı bizde oynarken afrikanın en değerli oyuncusu seçilmişti... bu yetim de kim oluyor? ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | ya ne diyim abi özer hurmacıya m.topuz a 8-10 milyon vermektense 1.5 milyona bu adamı yarım sezon denemeyi tercih ederim olmadı 500 e yollarsın gene mısırda bir takıma zararın ne 1 milyon bence göze alınabilecek bir risk. adam 22 yaşında biraz böyle keşiflere de gidilmesi lazım. Benim içim ısındı buna ya ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bir videosunda Shikaldinho yazmışlar ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Shikabala adı bana eski bir şarkıyı anımsattı şiki şiki baba ![]() gelirse artık böyle bir tezahurat yaparız he hu he he ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
sen hem Shikabala 1.5 almisiz hemde bu grimi izleniyor diyorsun..birisi sol acik birisi sol bek nasil oluyor sanki yabanci oyouncu serbest gibi adam aliyorz ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |