Alıntı: kartalim_´isimli üyeden Alıntı
Ne alakası var...Antep maçından sonra niye çıkıp bunları demediniz o zaman, sonuca göre mi hareket ediyorsunuz...Bende çift forvet oynatılmasından yanayım, ama maç öncesi, bu maçta çift ön libero şart diye demiştim...Ertuğlul hocanın hatalı olduğunu düşünüyorum bu konuda, böyle bir sahada, böyle bir zeminde hem Delgado'yu oyantıp hemde çift forvetle maça başlamak büyük risktir, bi Cisse kaldı ortasada, onunda canı çıktı, zaten baktığımız zaman Cisse'nin bu sene gösterdiği en kötü performanstı...Nedenide basit işte...Çift forvetli sistemin tutup tutmamasıylan bir alakası yok kesinlikle, bu rakibe karşı uygulanılmazdı, hele de böyle bir sahada... | kardesim biz nedioruz?Bak ben senin şu dediklerinin altına imza atıyorum: böyle bir zeminde hem Delgado'yu oyantıp hemde çift forvetle maça başlamak büyük risktir, bi Cisse kaldı ortasada, onunda canı çıktı, zaten baktığımız zaman Cisse'nin bu sene gösterdiği en kötü performanstı...Nedenide basit işte.. "şimdi sana soru ligin dibindeki kötü ibbye karşı bile delgadolu çift forvette bu kadar posizyon veriyosan yarın öbür gün kayseri bursa ts sivas febe gs maçlarında ne yapacaksın.??Lucescu şampiyon yaptığında oturmuş bir kadro vardı kim gelirse gelsin değişmiyordu.Siz balık hafızalımısınız?Geçen hafta antep maçında antep kırmızı görmeseydi bakalım bu kadar kolay olacak mıydı ki antep maçında delgado yoktu. O şekilde tabii ki çift forvet oynanır.Ama delgadolu çift forvet oynamak futbola ihanet. Bugün chelsea ye bakıorum adamlar tek forvet yok hull city gelmiş yok manu gelmiş faketmiyor.Boyle her hafta sistem değiştirirsek işimiz var valla. Ne yediğü belirsiz sözde spor yazarlarının gazına geliyorsunuz hiç biri toptan anlamıor zaten asıl düşman taraftarın ve ertuğrulun kafasını karıstıran o dangalaklar.Kharkiv maçında bu sistem üç bucuk attık bu maçta puan kaybettik. Delgadolu çift forvetli sistem beşiktaşa olmuyor anlayın artık tabiiki maç içinde gidişata göre 2 3 forvet sokarsın ama her hafta bu kadar takımla oynanmaz.
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!!
Konu burki8686 tarafından (28-09-2008 Saat 13:29 ) değiştirilmiştir..
|