![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya ne bu ya adma hem 2 puanı çalıyop sonra kusura bakmayın diyo ulenm maçta niye her topal foul çalıyodun ozaman bu hakemleri toplucan aslında bide bütün beşiktaşlıları toplıcan hepsinin azını burnunu kıracan ya işkence yapıcan bu kişiliksizlere | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #23 | ||
pıηćıя ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | aaa ne kusuru canım oLur mu öyLe şey .. önemLi değiL ya hiç dert etme .. ne oLucak ki en fazLa bi şampiyonLuğu daha eLimizden aLırsınız !!!! ![]() ![]()
__________________ AzraiL geLsin ona biLe gider..ŞanLı KartaLım senin için değer..Hayat kadar güzeL işte Beşiktaş, Beşiktaş kadar güzeL işte hayat ... ~ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | |||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tabi ne kusur olacakki senin ta tövbe tövbe ya işte bu puan kayıplarını sezon sonunda arıyoruz sonrada 3 kuruşluk adamlarla avrupa kupasına katılma konusunda tartışmaya giriyoruz hem şampiyonluk engelleniyor hemde avrupa kupası HAKEM DÜDÜĞÜNÜ AS ARTIK SEN TARAFSIZ DEĞİLSİN ÇÜNKÜ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
ulan iş işten geçtikten özür dilesen nolucak 2 puanımızı çaldın bu mübarek aylarda beşiktaş taraftarını üzdün ya Bülent hoca seni ALLAH'a havale ediyorum başka bişey demiyorum hakkımızı ödüyemezssin | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | geri..kalı insan ne biçim hakemsin sen ya şuna bak 2 puanımızı yedi kusura bakmayın dio bide oruç oruç ağızımdan kötü laf çıkartacak ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | |||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |