![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #41 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
delgado da eski tas eski hamam!
__________________ BURASI İNÖNÜ BURDAN ÇIKIŞ YOK ![]() | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #42 | ||
fanatik kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Kimse oynanan futbola mazeret bulmasın..İbb nin Beşiktaş'a karşı ne kadar hırslı oynadığını bilmeyen yok, giderler onlar ancak gs'ye maç satarlar.Geçen hafta sahasında Ankaragücü'ne nasıl maç sattıklarını herkes gördü, bu İbb kadar satılmış bir takım görmedim hayatımda, maç boyunca İbb takımına sövmeden duramadım.Trabzon maçında mükemmel oynarken, berabere kaldığımızda burada bazılarınız önemli olan sonuç diyordu ama.Bende bundan sonra oynanan futbola değil skora bakacam.İstersek maçı tek pozisyonla kazanalımda razıyım.Zaten İbb'yi geçtik ya gerisi kolay.Hakan Arıkan'a laf söyleyen taraftar küfür etmediyse haklıdır.Attığı tüm toplar kısa düştü, hele şu topları tutmasını bir türlü öğrenemedi.Liverpool maçında da onun yüzünden 8 yemiştik, kimse bana demesin o zaman tüm takım kötüydü diye.Atılan her şutu rakibin önüne sektiriyor.Rüştü'nün seviyesine ulaşabilmesi için 40 fırın ekmek yemesi lazım.Haftaya Hacettepe'yi rahat deviririz, bu hafta sonu muhtemelen ts puan kaybeder,2. lik koltuğumuzu koruruz.Böyle zamanlarda iyi futboldan çok sonuç önemlidir.En çokta bu ş.siz İbb köpeklerini ezdiğimize sevindim.Şampiyonluk geliyor. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #43 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sonuc sevındırıcı ama oynanan futbol cok kotuydu. oyunu cırkınlestıren yerden kalkmak bılmeyen beledıyelı futbolcuları ve gese usagı abdullah avcıya tesekkur edıyoruz aynı futbolu gese macında da beklıyoruz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #45 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çok önemli 3 paun aldık ama pek umut vermiyor açıkçası
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #46 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Adım adım zirveye.. Devamıda gelecek hiç merak etmeyelim.. bugün bazı oyuncularda az da olsa kıpırdanma olsa herşey çok daha rahat olacaktı ama bu kirli ligde bu skorlar bile çok önemli. Kimse bu takımlara fark atmamız lazım demesin, geçen hafta kalecimiz dirsek yediği halde kendi sarı kart gördü, bu hafta oyuncumuz uçan tekme yedi rakibe kart değil uyarı bile yok.. Bu ligde mucizeler beklemeyin, rakiplerimiz sadece sahadakiler değil..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #47 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Anlamadım herkes ibb nin hırsından bahsetmiş. onlar gayseden para aldıda oynuyorsa bizimkiler daha azmı para alıyor? Şimdi bizim oyuncular aynı hırsı göstermiyor diye bizimkilere kızmıyoruzda adamlara kızıyoruz hırs yapıyorlar diye. Bu arada gayse şu sıralamada gidipte ibb ye para vermez. Ayrıca verecek paraları olsa kendi oyuncularına verirler önce. Hem bizim tüm maçlarımızda teşvik primi olsa evet şike vardır denebilir ama yenemediğimizin bahanesi olamaz! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #48 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hayırlı olsun. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #49 | ||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Zor bir maç oldu oldu ama yine kazanmasını bildik bu maç cinconlara kapak olsun | ||
![]() | ![]() |
![]() | #50 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Off hoca yaa..Ben geçen haftaki takımı bozmamalı diye boşuna demedim..Bu takımın Delgadonun sözüm ona yapacağı liderliğe ihtiyacı yok..Futbol,mücadele,koşu oyunu artık..Niye bozarsın ki ernst-cisse ikilisini..Abuk sabuk işler yapmaya ne gerek var..Delgadoya yer açmak için inşallah takımı kurcalamaz dedim ama maalesef bu temennim gerçekleşmedi..Böyle mücadele eden,top oynamaya çalışan takımlara karşı,mutlaka Ernst'in yanında Uğur,Sivok veya Cisse oynamalı..Bunu bilir bunu söylerim.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |