![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Zamanında Cordoba'ya "satılmış" diyen zihniyetin devamı işte.. Bunların Beşiktaş'lı olduğu bile şüpheli, yönetim bu kişileri belirleyip bir daha stada sokmamalı. Dağ başı değil burası, günlük hayatta ezilip gelip stadda oyuncularımıza küfürler edip deşarj olmak galiba niyetleri. Adam çabalayıp o formayı giymiş, sen hayatında neler yaptın diye sormak lazım bu kişilere. Eleştiri elbette olacaktır ama yapıcı eleştiri yapacaksın, böyle hanzo gibi hareketler bir Beşiktaş'lıya yakışmaz..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | valla biz trıbundeydık gormedıkte duymadıkta ama yapılan ayıp ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bence de ayıp.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | hakana yapilan ayip degil resmen serefsizlik ilk yarida 3 metreden cikarttigi bi top varki maci cevirdi resmen inanamiyorum bazen taraftarlarimizin yaptiklarina
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | herkez ayıplıor bunuda sen ayıplıosun ben ayıplıorum Eee kım yuhladı ? ![]()
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | ||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kaleci takımın can damarıdır maç esnasında edilen küfür veya hakareteler dün bize çok pahalıya maal olabilirdi yazık kendi oyuncuna böyle yapırsun sonrada başarı bekliyorsun şapkayı öne koyup düşünmeliyiz şampiyonluk yolunda destekmi olalım her ne olursa olsun, yoksa köstekmi olalım yakışmayan hareketler bunlar kazanmaktan bahseden bilsinki böyle kazanmak değil kayberdersin haklılık payı ne kadarda olsa maç esnasında ve şampiyonluk yolunda olan bu tür hareketleri kınıyorum konuyu açan arkadaşada katılanlarda teşekkür pascal-nouma + Rep | ||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Hakan Arıkan kendini bir türlü geliştiremedi gitti.Sürekli aynı tip golleri yiyor.Kendisine gelen topu iyi uzaklaştıramayıp rakiplere servis yapıyor.İyi degaj yapamıyor.Hakan Arıkan'ın yerine uluslararası deneyimi olan iyi bir yabancı kaleci alınmalı.Örnek:Cordoba,Taffarel, | ||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | ||
Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | iidi bu maçta yapılan ona karşı kötü tezahüratt çok acımasızcaydı maç bitiminde o da dayanayıp bişeyler dedi taraftara keşke trftr böyle bişe yapmasaydı
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |