![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #42 | ||
karamel ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | çok ayıp gerçekten | ||
![]() | ![]() |
![]() | #43 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | ya bunu anlamakta zorlanıyorum gerçekten onlar beşiktaşlı olamazlar biz bunları yaparsa geyseliler febeliler deselerki ne biçim taraftar bu böle hiçbişey diyemicez bizi utandırcak taraftarı brındırmamamız lazım aramızda bilinçsiz taraftara hayırr..!!!
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #44 | ||
xXx__I_løvε_Чøu_ƒøЯ_ƒЯεε__xXx ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | o adamı maçtan sonra yakaladılar arkadslar cezasını cektıı bence ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #45 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Hakan ne yapsın yaw? Geri pası geliyor, 2 tane Belediyeli prese geliyor aynı zamanda; ordan Hakan'ın asist yapmasını mı bekleyelim yani?..Iskalamadığına şükredin yaw..Topu alan Hakan'a yolluyor..Rüştü'ye yolluyor..Bir gün yanacak başımız..Özellikle Yusuf, Tello, Gökhan çok yapıyor bunu..Kaleciler neyapsın yani? Degajlara gelirsek; biz Cordobaya alıştığımz için tabi normaldir Hakan'ınkileri beğenmememiz..Ama şu ligde degaj ile oyun kuran kaleci mi var sanki? Hakan'ınkiler de okadar kötü değildi bence..Özellikle ilk yarı Ekrem ve Nobreye nokta atışlar yaptı.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #46 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Dünyada Van Der Saar ve Cordoba dan başka asist yapan kaleci pek gelmedi..Hakan dün kendi standardının da altında idi ama onu zora sokanlar bu geri paslarını verenlerdir... Hakan,25-26 yaşında; bir kaleci için genç sayılan bir çağda..Eğer iyi çalışırsa ;fiziği ile ve yeteneği ile Beşiktaşta uzun yıllar oynayabilir.. Ancak;iyi götürdüğü bir maçta ,birkaç geri pasına kötü vurdu diye ona küfretmek bence ihanettir..Çünkü kale %100 konsantrasyon gerektiren bir mevkiidir. Küfür edene de bir sözüm var.. Güzel kardeşim;Hakan Arıkan 1.94 boyunda yaklaşık 90 kg ağırlığında hergün idman yapan bir sporcu.. Maçan yiyorsa ;maçtan sonra gidip teke tek yüzüne etsene küfürünü.. Aslında bu sözüm bütün küfür edenlere...
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #47 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | MAc iceriside tepki yalnış dı . Ben Hakana hala güvenemiyorum belki bnm gibi binlerce kişi vardır. Ayagına her top geldiginde korkuyorum her sut cektiklerinde korkuyorum . Hakan ın - tarafı : 1 iyi yer tutmuyor . 2 her yan topa cıkmya kalkıyor. 3 degajlar 0 zaten ya taca ya rakibe 4 geri paslarda acayip panikliyo ne yapacagını şaşırıyo . Bence bunları biraz dikkate almalı...
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #48 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ya taraftar kufr de eder yuhalarda ama Hakanin boyle amatorce hareket etmesi bence cok yanlis.. Taraftarla muhatap olmayacaksin kardesim!!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #49 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Her ne oLursa oLsun sen profesyoneL bir futboLcusun Maçı bırakıp ona birşeyLer söyLemesi amatör oLduğunu gösterir . Laf atan beşiktaşLı biri oLamaz ..
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |