![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
ya bırakın ya batuhan ahlaksızlık ve şımarıklıktan başka ne yaptı hayret bişeysiniz ya . sırf nobre fb den geldi diye istemiyorsunuz onu yoksa sizin umrunuzda değil nobrenin takım için ettiği mücadele adam ekrem in 4 hafta yattığı sakatlıktan üstün mücadelesi ile takımı yanlız bırakmamak için 3 günde iyileşti takıma katıldı ama yine yaranamadı . Yahu bırakın şu aşırı fanatik anti fb ci kafayı takıma zarar vermekten başka işe yaramıyor o kafa . inadına nobre seviyoruz seni nobre . | |||
| | |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ YÖNETİM İSTİFA Konu ysn_t tarafından (13-03-2009 Saat 11:34 ) değiştirilmiştir.. | |||
| | |
| | #3 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
| | |
| | #5 | ||
| Bağdat Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | burda nobre hakkında olumsuz yorum yazan arkadaşlar(bir tanesi de benim) aslında nobreyle sözleşme imzalanmasın demiyorlar,bu kadar büyük garanti paraya 3 yıllık sözleşme imzalanmasına karşılar bir kısmı peşin bir kısmı maç başına 1+1 yıllık sözleşme imzalansa süper olur,yoksa 3 yıllık garanti paraya bu adam önümüzdeki sezon yatar | ||
| | |
| | #7 | ||
| ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 64 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | haber kolpa mıdır değil midir bilmem ama bu habere sevindim.1.750 euro günümüz euro kuruna göre hesaplarsak çok para.ama madem delgado ve ernst nobreden fazla para alıyorsa onunda en az onlar kadar alması gerekir.ki bana göre her kuruşun hakkını veriyor(yan gelip yatmıyor).umarım en yakın zamanda imza atılır | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 58 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kalması istiyorum ama işi yokuşa sürüyorsa hala figer rest çekilsin . . . | ||
| | |
| | #10 | ||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayırlısı olsun...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |