![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bence siz TSL takımlarını fazla küçümsüyorsunuz kartalım.Artık 80li 90lı yıllar geride kaldı.Takımlar doğru kadrolar kuruyor ve yıllar gectikçe daha iyi oluyorlar. takımlar arası cıta gitgide düşüyor.Bugün bir bursa bir sivas bir antep bir kayseri bir ts var yarın bunların sayısı daha da artcak. Ayrıca gencler gibi ankaragücü gibi demirbaşlarda fena takım değiller. Bırak onu bir kocaeli bir antalya gibi küme düşmeye aday takımlar bile büyükleri ne kadar zorluyor.Mesela şu gs kocaeli maçı tamam kocaeli cok kötü ama kaleciye yapılan nonda faulü verilse gs zor yenerdi yada konya maçı düşünsene ilk gol ofsayt 2. gol faul... Febeye gelince sivasın kayserinin onu bırak o küçümsediğiniz haccettepenin fenere neler yaptığı ortada.Hele bizim antalyanın elinden nasıl kurtulduğumuzu hatırla küme takımı antalyadan bahsediyorum.İBB desen her sene belalımız tabii sırf bizim değil... Görüyorsun kolay maç yok fazla küçümsüyorsunuz...
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Eğer kadro gerçekten böyle olacaksa Orhan Yıldırım'ın değişiklik görüpte bizim göremediğimiz ne acaba.. Ertuğrul sağlam'ı kadro konusunda eleştirenler bu kadroyla sahaya çıkarsak ne diyecekler çok merak ediyorum.. Ben değişen hiçbir şey görmüyorum.. Görmeyi de beklemiyorum zaten.. Eğer Mustafa Denizli ben radkial bir adamım diyorsa şu takımın en kötü iki yabancısı Delgado ve Cisse'yi çeker kenarıya ve (4-4-2 dizilişinde ön liberosuz ve 10 numarasız)orta sahaya çabuk koşan ve sürekli pres yapacak adamlardan kurar.. Bunun dışında hiçbir şey bana değişiklik olmayacaktır.. Ama Delgadosuz bir 11 kuracağını da hiç sanmıyorum çünkü tüm yazılarında bu takımın en iyi ve değişmez adamı Delgado'dur deyip duruyordu.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
Fransa KaRTali ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ---------- rustu----------- I toraman----- Zapotocny------- sivok s.kurtulus---- s.ozkan---- ugur inceman----Delgado---tello holosko----bobo(nobre) Denizli boyle oynatacak gibi geliyor ...
__________________ ' çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikbâllerini kaybetmeye mahkumdurlar ' Mustafa Kemal Atatürk | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | 3'lü savunma bloku önünde yine 3'lü bir defansif-ofansif bir 3'lü olarak düşünebiliriz, süper 4'lü olarak adlandırılan ilerideki 4'lü ise birbirlerine yakın olduğu durumlarda süper 4'lü lakabını alabilir ancak, çok absürt bir kadro değil bana göre, dediğim gibi hücumculara savunma yetisini aşılayarak çok zevkli oyun planı elde edilebilir ancak, bu kadro kağıt üzerinde iyi gelir herkese ama uygulanması da zordur bana göre, sadece denizli'nin oyun anlayışını iyi bildiğimden bunu düşünebileceğini sanıyorum,böyle olmasa da buna benzer bir yapı, buradaki kadronun bir diğer artısı da gerek gerek geri 3'lünün gerekse önündeki kurtuluş-inceman-tello üçlüsünün savunma özelliklerinin yanı sıra topla haşır neşir olabilmeleri, olayın ofansif boyutunda ise ileri 4'lünün birbirine çok yakın oynayacak olması, artık avrupa korkusu yaşamadığımıza göre ligde bu ve buna benzer cesur gibi görünen ama aslında savunma açısından da gayet sağlam bir yapı düşünülebilir, tabii burada holosko'nun gerek ofansif gerekse defansif oyuna alışması ideal olacaktır, defansif derken rakiplerin çıkışlarında ve dönen toplardaki yayda yapabileceği fiziksel katkıdan bahsediyorum, geriye gelip top çıkarmasından değil, delgado eğer yanında anlaşabileceği bir adamla oynayabilirse çok daha katkı yapacaktır, bir başka unsur da tello'nun formsuz yapısından kurtulması, bu oyun planında tello geçen sezonki yükselen performansıyla eşdeğer oynayabilirse ancak sisteme büyük katkısı olabilir, dediğim gibi denizli sadece lige konsantre olduğu dönemlerde de böyle cesur kadro anlayışlarına yönelmiştir, 3-5-2'ye yatkın bir hoca olmasından dolayı da u şablona yalın bir kadryu düşünebileceğini düşündüm... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
alayına gider ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ------------------rüştü--------------------- ----toraman------sivok-----------zapo--- kurtuluş---inceman---özkan-----delgado-----tello----- --------bobo-----------------holosko------- | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | vallaha çok şey değişir tigana gibi oynatırsa o 3 lüyü ayvayı yeriz
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | |||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | denizli hakkında yanılmıcam galiba kesin 3-5-2 oynatcak gibi görünüyor, çağ dışı bir hocadan bu beklenir... İŞTE LİG TV HABERİ... Sistem değişiyor !.. Beşiktaş yeni teknik direktörü Mustafa Denizli ile birlikte sistem değişikliğine gidiyor. Eski teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın uyguladığı çift ön liberolu sistemden vazgeçecek olan Denizli'nin yorum yaptığı dönemlerde 'İbrahim Toraman mutlaka bu takımda oynamalı'dediği ve bu nedenele de takımı 3-5-2 sisteminde oynatacağı öğrenildi. 3'lü savunmada Zapo Sivok ve Toraman'a görev vermeyi planlayan Denizli'nin 5'li orta alan kurgusunda ise Serdar Kurtuluş, Serdar Özkan, Uğru İnceman, Delgado ve Tello'yu oyanatacağı belirtildi. Yorum yaptığı dönemlerde Holosko'nun sağ kanatta verimli olamadığını dile getiren Denizli'nin ileri ikilide Holosko ile birlikte Bobo'ya görev vereceği bildirildi.. Bu arada Beşiktaş sabah yaptığı antrenmanla çalışmalarını sürdürdü. Sakatlığı yüzünden Almanya'ya giden İbrahim Toraman geri dönüp takımla birlikte çalışmalara katıldı. Ciddi bir sakatlığı bulunmadığı ifade edilen İbrahim Toraman'nın Gençlerbirliği maçında oynayabileceği öğrenildi Milli Takımdaki Futbolcuların katılmadığı antrenmana sakatlıkları devam eden Serdar Özkan ve Gökhan Zan'da katılmadı.
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! Konu burki8686 tarafından (11-10-2008 Saat 14:14 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() |