Alıntı:
burki8686´isimli üyeden Alıntı
bence siz TSL takımlarını fazla küçümsüyorsunuz kartalım.Artık 80li 90lı yıllar geride kaldı.Takımlar doğru kadrolar kuruyor ve yıllar gectikçe daha iyi oluyorlar. takımlar arası cıta gitgide düşüyor.Bugün bir bursa bir sivas bir antep bir kayseri bir ts var yarın bunların sayısı daha da artcak. Ayrıca gencler gibi ankaragücü gibi demirbaşlarda fena takım değiller. Bırak onu bir kocaeli bir antalya gibi küme düşmeye aday takımlar bile büyükleri ne kadar zorluyor.Mesela şu gs kocaeli maçı tamam kocaeli cok kötü ama kaleciye yapılan nonda faulü verilse gs zor yenerdi yada konya maçı düşünsene ilk gol ofsayt 2. gol faul... Febeye gelince sivasın kayserinin onu bırak o küçümsediğiniz haccettepenin fenere neler yaptığı ortada.Hele bizim antalyanın elinden nasıl kurtulduğumuzu hatırla küme takımı antalyadan bahsediyorum.İBB desen her sene belalımız tabii sırf bizim değil... Görüyorsun kolay maç yok fazla küçümsüyorsunuz... |
Küçümsemiyorum, gerçekleri söylüyorum, görünen köy klavuz istemez sonuçta...Hep aynı takımları söylüyorsunuz; Bursa, Antep, Kayseri, Sivas...Eeee başka?Kocaeli, Eskişehir, Oftaş, Belediye, Antalya, Denizli, Ankaragücü...7 tane kümeye oynayabilecek takım saydım size, Ankaraspor, Gb takımlarda ehh işte...Bu takımları kendi evinde gole boğman lazım, boğamıyorsan sorunu kendinde arayacak o takım!..Bana Fb'nin, Gs'nin maçalrını örnek veriyorsunuz, onalr takım değilki yahu..

..Bakın Antep deplasmanda 4 attı, onu niye es geçiyorsunuz, atan atıyor, sorunu kendimizde ararsak bizde atarız, ilerleyen zamanlarda da atacağımızı düşünüyorum zaten...