![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | zorlu maçlar gelio yavaş yavaş, tecrübene çok ihtiyacımız olacak
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | katılıyorum.Hakan tam anlamıyla güven vermiyor | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Geri kafaliligi birakin artik ya!! Ben Rustuyu Fenerdeyken bile cok severdim.. Herzaman Besiktasa gelmesini hayal ederdim!!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | bnm o kadar değil tabiki ama hani beşiktaşa gelmiş bir oyuncu bnm için artık beşiktaşlıdır ben onun fenerde oynadığı zamanları görmüyorum yani bir kartal gibi görüyorum beşiktaştaki herkesi ayrıca şu anki havada böyle zaten hepsi beşiktaş için savaşıyor ve iyide savaşıyorlar bence rüştü dahil
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çağlacım,Serdar'cım sizi anlıyorum ancak..Rüştü bu ülkenin çıkardığı en iyi kaleci..haa gönül isterki kalemizde İker Casillas yada Buffon oynasın ama..onlar yoksa da oynatabileceğin en iyi kaleci Rüştü dür bence..Kaleci hata yapar..Hatırlayın Petr Chech Euro 2008 de neler yaptı..
![]() | ![]() |
![]() | #16 | |||
ยŦยк ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Hemde neler neler yaptı ama şimdi Beşiktaşla adı çıksa millet sevinçten ölür hataları görmez Rüştü'ye yapılan eleştirilere pek katılmıyorum Hataları var ama bizi kaç kere ipten aldı bunlar neden görünmüyor Türkiye'nin en büyük kalecisi şu an bünyemizde oldugu için sevinmeliyiz | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |