![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Yabancı T.D. gelmemeli derken şunları söylüyorum..Çok basit..Camia baskısı,ülkeyi,kültürümüzü tanıma,futbolcuları tanıma,ülke futbolunu tanıma,medya ilişkileri,medya baskısı derken seneler boşa gidiyor gibi gelio bana..keza sende söylemişsin Tigana ve Del Bosque ye sabır gösteremedik diye..İşte bende onu diyorum ya..Öyle bir sistem var ki 5 maç başarısız sonuçta kapının önünde kendini buluyorsun..Hatta hatta Bu ülkede ismi garip diye, karizması yok,tipsiz diye,giyinmesini bilmiyor diye T.D.ler kafadan eleştiriliyor..Onun için gerek yok diyorum yabancı hocaya..Ülkeyi tanıyan bilen,tabi ki futboluda bilen adamlar lazım..Yani kayseriye deplasmana giderken Kayserinin ne olduğunu,ne oynadığını bilmeli diyorum.. Zaten bu oyuncu kadrosuyla Avrupada başarı imkansız ama..Türk Futbolu adına Avrupa Devrimini yaratan adam da Beşiktaşın başında..Avrupayı da iyi tanıyan bir adam..Bunu söylememek Denizliye haksızlık olur.. Konu RamesooN tarafından (25-03-2009 Saat 09:55 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
İyi futbol iyi oyuncular ile oynanır, del bosque, aragones bu yüzden başarılar elde etmişlerdir. Platini geçmişte bir söz söylemişti: "bir teknik direktörün takımına katkısı en fazla yüzde 20'dir". Ligi idare etsek bile kaliteli oyuncular olmadan kimse avrupa'da başarı da beklemesin. Geçmişten hiç ders almıyoruz. Yeni gelecek yabancının bundan farkı olacak mı? Belki daha kötü günler daha başarısız günler yaşayacağız, bütün camia ne olursa olsun her türlü olumsuzluğa rağmen hocanın arkasında durabilecek mi ? Belki 2-3 sene zor günler yaşayacağız, geçmişte del bosque, tigana, vs. ile yaşadığımız yıllar gibi. Şimdi denizli'yi istemeyen bütün arkadaşlara soruyorum, siz sonu belli olmayan bir uyum süreci ya da tanıma devresi (adı herneyse) için herşeyi göze alarak ve sabırla bekleyerek sonunda da umduğunuz gibi gerçekten denizli'nin takımından daha kaliteli bir futbol anlayışına sahip takım oluşma ihtimaline ne kadar inanıyorsunuz ?
__________________ ![]() Konu vrossi_kartalizma tarafından (25-03-2009 Saat 10:30 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Haklısın abi ama sadece teknik adamda bitmiyor iş..Kadro, yapılanma daha önemli..Misal Zico gelir gelmez Fener'de iş yapmaya başladı..Kayseri'yi çok mu iyi tanıyordu? Ya da Konya'yı..? Ama elinde sağlam bir kadrosu vardı..Senin elindeki malzeme iyiyse; gelen yabancı antrenör neden zaman kaybı olsun ki? Adam çıkar; taktiğini, bilgisini takır takır işletir..Ha 34'de 34 yapamaz tabiki.. Futbolcularla teknik adamları aynı kefeye koymuyorum elbet..Sadece varolan düz mantığa bir örnkti onlar.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben kalmasindan yanayim yabanci hocalarinda neler yaptiginida gördük canimiz cok yandi
__________________ ![]() Konu ferdi1903 tarafından (24-03-2009 Saat 18:45 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | şampiyonluk gelsinde gerisi kolay | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
__HaNiFi_&_KüBrAm__ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() | Şampiyon Olursak Mustafa DenizLi 1 Sene Daha BeklemeLidir Bana Göre | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |